آپدیت بر روی اورتون/آپدیت بر روی جریکو/برنامه ی wwe
[align=center][size=medium]آپدیت بر روی اورتون[/size][/align]
[align=center]قهرمان جدید کمپانی دبلیو دبلیو ای دیشب بعد از اتمام پی پی وی نایت آف چمپیونز و قهرمان شدن خود برای هفتمین بار به صفحه ی تو.ییتر خودش رفت و اونجا به ابراز احساسات طرفدارانش و همینطور سوالات اونا جواب داد [/align]
[size=medium][align=center]برنامه ی wwe[/align][/size]
[align=center]کمپانی دبلیو دبلیو ای تصمیم گرفته که به شیکاگو برگرده و در آرنای Allstate شویی رو اجرا کنه این شو قرار هست در تاریخ 26 دسامبر برگزار بشه و این شو عصرانه هم از ساعت 5 بعد از ظهر کارش رو آغاز خواهد کرد بلیت های این شو هم قرار هست از 30 اکتبر به فروش برسه[/align]
[align=center][size=medium]
آپدیت بر روی جریکو[/size][/align]
[align=center]
خب همونطور که میدونید کریس جریکو نتونست در پی پی وی نایت آف چمپیونز قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین بشه و برا همین هم مجبور هست که از کمپانی دبلیو دبلیو ای خداحافظی کنه و حالا کریس بی صبرانه منتظر فرا رسیدن راو امشب هست تا این موضوع رو اعلام کنه اون در این مورد دیشب بعد از اتمام پی پی وی نایت اف چمپیونز در تو.ییتر خودش نوشت: مثل اینکه من باید فردا شب آخرین حضورم رو در کمپانی دبلیو دبلیو ای تجربه کنم من امیدوارم که فردا کاری برای انجام دادن نداشته باشم البته وب سایت ها در این مورد صحبت کردند! و اما هر جوری که شده من فردا این کار رو انجام میدم![/align]
RE: آپدیت بر روی اورتون/آپدیت بر روی جریکو/برنامه ی wwe
لعنت به کشتی کج . لعنت به وینس . لعنت به اونایی که وینس به خاطرشون به کریس بی توجهی کرد مخصوصا سینا :26::26::26::10::10::10::10::10:
[size=xx-large]JERICHO For EVER[/size]
RE: آپدیت بر روی اورتون/آپدیت بر روی جریکو/برنامه ی wwe
STEP IN THE IN THE RING AND BREAK THE WALLS DOWN
CHRIS JERICHO4EVER:34::34:
جریکو استایلش تقریبا تک بود.یم استار تکرار نشدنی...