سوتی کاربران در انجمن (همه بیاین )
[size=large]با سلام میدانیم که بسیاری از ما در زندگی دچار اشتباه میشویم
از شما کاربران گرامی میخواهم که از روزی که وارد این سایت شدید اگر سوتی جالبی دادین درخواست دارم که اون رو اینجا مطرح کنید تا همه حالشو ببرن [/size]
خود من اولین باری که در فروشگاه اینجا سفارش دادم یه دونه dvd میخواستم که وقتی رسید فهمیدم که ای داد تا 6 تا از همون dvd رو سفارش دادم و بدجور ضرر کردم
حالا شما سوتی هاتون رو بگید :11::11::11::11:
RE: سوتی در انجمن (همه بیاین )
همچين تاپيك زدي سوتي در انجمن , گفتم الان كي سوتي داده
RE: سوتی در انجمن (همه بیاین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
همچين تاپيك زدي سوتي در انجمن , گفتم الان كي سوتي داده
همه مزش به همین بود همه فکر کنن یه اتفاقی افتاده ولی اینطوری نبود . همه یهو بیان ببینن چه خبره
حالا نظر بده
RE: سوتی کاربران در انجمن (همه بیاین )
اینجا بچه ها با آرمش مینویسن و درست فکر میکنن.توی 1 سال 3 تا سوتی میتونی پیدا کنی.اونم از تازه کارا.
بنده حقیر از روز ورودم به این انجمن زیاد سوتی دادم و بخاطر این زیاد سوتی دادن ها فحش های ناجوری شنیدم:4:
اونقدر سوتی دادم که حسابش از دستم در رفته.:4:
حالا اگه کسی در اینجا سوتی نداده تو زندگیش یه اتفاق جالب و خنده دار حتما افتاده دیگه اونو هم بنویسید بد نیست
من خودم سوتی میدم ولی نه زیاد...ولی یادمه یه بار مسئولیت تبلیغ تاپیک مجید که همون والپیپرا بود رو داشتم بعد بهش گفتم بده من سند تو آل کنم...بعد بهم پی ام داد بیا سالی جون اینا آپ شد سند تو آل کن...منم عین این جمله رو واسه کل اد لیستام سند کردم:11::11::11::11: بعدم از داش مجید خجالت کشیدم ا یه هفته میومد نت ازش عذر خواهی میکردم:4:
من یه سوتی دادم که در تاریخ بی نظیر بود:4:با اینکه خودم بیوگرافی باتیستا رو نوشته بودم!تو تاپیک آیا میدانستید در سوال کسی راجع به برادر بودن باتیستا و ری میستریو گفتم : ری مال مکزیک و باتیستا مال اسپانیا:55:
بچه نترسین:4:سوتیاتون بگین:4:فوقش بهتون خندیدیم:4:
من که تازه واردم
حالا نمیدونم ولی فکر کنم زیاد سوتی دادم
این دوستم هم هی میگه که چقدر اسپم میدی؟
آخه من قبلا تو فروم تراوین اسپم معنی نداشت
برا همین عادت ندارم
:11: