باز هم رسوایی اخلاقی در انگلیس : اینبار دیوید بکهام
[align=center]باز هم رسوایی اخلاقی در انگلیس : اینبار دیوید بکهام[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
روزنامه ديلي*ميل گزارش داد ديويد بكام با يك زن فاحشه ارتباط داشته و به ويكتوريا، همسرش خيانت كرده است.
اين خبر در حالي در رسانه*هاي دو كشور فوق انعكاس وسيعي يافت كه براي اولين بار، ايمرا نيسي، 26 ساله در گفت**وگويي با يك نشريه، از ارتباطش با بكام 35 ساله در هتل مجللي به نام "لوپاركر مريدين " در شهر نيويورك سخن گفت. وي حتي مدعي شد پاي يك زن ديگر نيز در ميان بوده است.
بكام كه در 6 ماه گذشته گرفتار آسيب*ديدگي تاندون آشيل بوده، حضور در جام*جهاني 2010 را از دست داد. او كه در گذشته بارها جنجال**هاي زيادي داشت، به نظر مي*رسيد با افزايش سن، داشتن همسر و سه فرزند از حواشي فاصله گرفته است ولي اين گزارش وي را غرق در رسوايي بزرگي كرده است.
و اما نظر خود بکهام در این رابطه :
[align=center]پس از فاش شدن رسوايي اخلاقي /بكام: خيانت نكردم، شكايت مي*كنم[/align]
ازيكن پيشين منچستريونايتد، رئال مادريد و آ.ث*ميلان با اين حال عنوان كرد: *مرتكب هيچ خطايي نشده*ام.
در مقابل نيسي واكنش نشان داد و گفت: اين ماجرا مربوط به اوت سال 2007 است. حتي به ياد دارم كه بكام 3750 يورو پرداخت كرد و از من خواست بعدا به هتلي در لندن بروم.
RE: باز هم رسوایی اخلاقی در انگلیس : اینبار دیوید بکهام
اصلا این انگلیسی ها رکورد رسوایی رو شکوندن.پند وقت دیگه خبر رسوایی اخلاقی یکی دیگه هم میاد.
:55::55::55:
جــــــــــون تريپ سه چرخه رفته بالا:4:(3 نفره)
جند وقت ديگه خبر خيانت سر بابي جارلتون به زن مرحومش منتشر ميشه :53: :55:
همه اينها توطعه ايي بيش نيست !
پرچم بالا خواهد ماند و به اين آساني پائين نمي آيد !
رسوایی اخلاقی در انجمن تخصصی عصر کشتی کچ ایران : اینبار شروین فرهادی ! :70:
... تو هرکی که خواسته عمو رو خراب کنه ! :17:
این چیزا تو همه کشورا هست فقط زنای انگلیسی یکم دهشون لقه.:11::11:
من که بعید میدونم دیوید بکهام همچین آدمی باشه و بکهام خیلی زنش رو دوست داره. به احتمال زیاد پاپوشی بیش نیست که براش درست کردند
شک نکنید ، مطمئن باشید که این ها توطئه چینی هست واسه خراب کردن افراد ، بعد از بلایی که سر تری اومد به خاطر اینکه اون رسوایی درست بود ولی نا آگاهانه ! انگلیسی بیشتر به خود اومدند ولی حالا یه سری دباره جمع شدن واسه پول اینها کیسه دوختند ! گفتند اشلی کول بعد گفتند لمپارد و رونی و حالا بکهام ! این ها بعد از کار تری فهمیدند این هم یه راه درآمد زایی هست و به این شغل کثیف رو اوردند ! حالا منتظر میشینیم و امیدوارم بکهام با این خانم کاری کنه که برای همه عبرت بشه دیگه با آبروی کسی واسه منافع خودشون بازی نکنند !
آدم هی میخواد هیچی نگه نمیزارن
آخه عزیز دل برادا دیوید یه ... داره عین منو تو
فقط فرقش اینه که از مال منو تو مرغوبتره و مشتریاش زیادن:4:
حالا اینکه یه دختره که رفته عشق و حالش رو کرده اومده میگه من مال دیوید رو دیدم:55:اصلا جای تعجبی نداره