سلام خدمت دوستان نازنین ایا بازی کشتی کج smackdown vs raw 2006 2007 2008 2009 مخصوص کامپیوتر اومده یا خیر منظورم به صورت نصبی با گرافیک بالا هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان نازنین ایا بازی کشتی کج smackdown vs raw 2006 2007 2008 2009 مخصوص کامپیوتر اومده یا خیر منظورم به صورت نصبی با گرافیک بالا هستش
بازی SVR 2003 2007 2009 برای کامپیوتر وجود داره که توی 2003 **** هم داره اما توی بقیه نداره.این بازی با SVRی PS فرق زیادی داره و نوع بازی هاش هم کمتره.فرق 2003 2007 2009 توی استارهاشه.
اگه واجبته بخر وگرنه :26: انگار داری سگا بازی میکنی
داداشی گرافیک مثه پلی 3 و 2 هم نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahyar Y2J
نه!!
فقط pc اینجوریه
مرسی داداشه گلم حالا خودت بازی سراغ نداری بشه 4 نفره مثه کشتی کج بازیش کرد؟شورش در خیابانی چیزی؟واسه کامپیوتر
در ضمن بازی که مخصوص پی سی هست اسمش wwe raw است که فوق العاده چرته.همین بازی رو میتونی با جوی استیک هم بازی کنی.
یه سوال.
من تو خیلی از سایتا دیدم که زدن بازی smackdown vs raw2010 واسه پی سی که تو توضیحاش زده تبدیل شده بازی پلی استیشن به پی سی هست. حالا من سوال دارم که راست نوشته یعنی چنین تبدیلی داریم؟؟؟؟/
من اون روز رفتم سیدی بخرم دیدم فروشنده هه داره SVR2010 رو با کامپیوتر بازی میکنه پرسیدم مبدله گفت نه نصب کردم منم تعجب کردم (به دا دروغ نمیگم)
منظورم تبدیل کننده پلی استیشن به پی سی نیست[hr]
از کجا خریدید؟