حضور ستاره های مختلف در شروع SD روی SyFy
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
اخباری از حضور استارهای مختلف در تاریخ اول اکتبر روی اسمکدان
[align=justify]همانطور که می دانید طبق قراردادی که کمپانی WWE با SyFy بسته است، قرار شد شوی اسمکدان از پاییز امسال روی این شبکه پخش شود.
اما روزنامه ی The Norman گزارش داده است که برای اولین شوی اسمکدان که قرار است روی SyFy پخش شود استاران مختلفی به اسمکدان خواهند آمد.از جمله ی این استارها ترایپل اچ است که شایعه شده جمعه ی همین هفته اول اکتبر در اسمکدان حضور خواهد داشت.این اپیزود از شوی اسمکدان زنده پخش خواهد شد.
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=justify]همچنین این روزنامه گزارش داده است که جک سواگر هم پس از گذراندن دوران کالج خود به اوکلاهاما (محل اجرای شو) باز خواهد گشت.
در این تبلیغ آمده است : این شوی زنده متشکل از سوپـ ـراستارهای برتر برند راء و اسمکدان خواهد بود.در سایت رسمی WWE تبلیغ مسابقه ای بین جان سینا و نکسوس شده است. همچنین برای حضور سوپـ ـراستارانی مانند رندی ارتن ، اج ، کریس جریکو ، آر-تروت در این شو برنامه ریزی شده است.
در مطلب دیگری در این روزنامه سواگر در مورد تصمیمش در قرارداد با WWE و اینکه پس از اتمام کالج به دنبال شغل است اشاره شده است.
جک گفته که البته این ریسک بزرگی دارد.ما واقعا پرو رسلینگ انجام نمی دهیم.ما یک سرگرمی ورزشی انجام می دهیم و این بیشتر در شوهای تلوزیونی دیده می شود.پس اینجا ریسک این وجود دارد که تو همیشه پیروز نخواهی شد.سواگر می گوید: من احساس کردم که کالج بدردم می خورد و برگشتم و آنرا ادامه دادم.این می تواند در آینده به من کمک کند.امیدوارم همه ی ما به خواسته هایمان برسیم و پیروز باشیم.[/align]
فعلا . . .
RE: حضور ستاره های مختلف در شروع SD روی SyFy
ااوووه چه خوب پس کریس جریکو برمیگرده ...
تازه Paul Bearer هم هست .. چه شوی خوبی میتونه باشه.. اسمکدان بعد یکی دو سال احتمالا دوباره به روزهای خوبش برمیگرده..
حضور تریپل اچ هم اگه دائمی باشه خوبه و بتونیم نبردش در رسلمنیا در مقابل تیکر رو ببینیموو
RE: حضور ستاره های مختلف در شروع SD روی SyFy
فقط یه نفر نمیتونه شو رو همراهی کنه.اونم دنیل برایانه