صحبت های سابو (در مورد خودش)
سلام دوستان
من تمامی حرف های سابو که در هوم ویدئو ها و ....... گفته است بخ صورت داستانی ولی مستند جمع آوری کردم ......... امیدوارم لذت ببرید :
منابع :
Forever hardcore
hardcore homecoming
sabu anthologyo
sabu 1986-2009
and .. weekly shows and more
.................................................. .................................................. ....................
سلام به شما . من ابدولاه برانک (تری میشل برانک ) کشتی گیر مصری می باشم
شاید همه فکر کنید من بلد نیستم حرف بزنم ...اما به دلیل اینکه نمیشد عربی صحبت کنم .
خیلی کم حرف میزدم.
مادر و دایی من مصری هستند. من کشتی رو از داییم یاد گرفتم . شیخ ارجینال
او یک مرد خوب و استثنایی بود . همین طور هم خدا پرست ...........
شیخ بعد از هر مسابقه از حریفایی که بهشون ناخواسته اسیب زده بود معذرت خواهی میکرد ... همین کارش باعث شده بود که روز مرگش همه ی کشتی گیر ها امده بودند.
چرا من از دبلیو دبلیو ای متنفرم ؟
چون دبلیو دبلیو ای کشتی نیست .................. فساد است. یادم میا تو سال 2007 اج درباره مسلمان ها بد گفت و من هم تو لاکر روم بدجوری زدمش
وقتی سران کمپانی فهمیدند از اج طرفداری کردند. منم همون موقع از دبلیو دبلیو ای انصراف دادم...........
در حین بیرون رفتن بودم که سندمن بهم گفت : اگه تو بری من هم میرم . من بهش گفتم که تو مشکلات مالی داری و دبلیو دبلیو ای بهت پول خوبی میده . اما با من به AAA اومد ......
دوستان بقیشو ترجمه نکردم. هر وقت کردم همینجا میزارم
:32:
RE: صحبت های سابو (در مورد خودش)
سندمن عجب بچه ی با مرامیه دمش گرم معرفتو مرامو باید از سندمن یاد گرفت
دوست عزیز دمت گرم بقیشم چاق کن
بی چاره سابو و سند من این دو تا هرچند زیاد بهشون کشتی نمیرسید ولی آدمای بامرامی بودند
قسمت 2 :
ما توی AAA 3 ماه بودیم
بعد سندمن رو لیگ تایگرز خرید و رفت ....................
بزارید از 2002 بگم :
2 تا فن کم اخر که قرار بود شوء هارو به صورت عالی برگزار کنیم... من هم قرار بود مسابقه بدم اما بغض اونقدر گلومو گرفته بود که از ارنا رفتم بیرون..............
بعد چند ماه هم که داییم فوت کرد و ..............................
من به تی ان ای رفتم..............
اونجا یک اسیب دیدگی دیدم که خیلی برام خرج برداشت اما نتونستم پولشو بدم............
همین مسله باعث شد اعضای تی ان ای یه شوء به نام a night appeard for sabu رو اجرا کنند و همه ی پول بلیط ها و سودش رو خرج درمان من کنند
زنم میبو اون زمان خیلی در فشار بود ....................................
حالا یه سوال این ابدولاه یعنی چی .. منظور همون عبدالله خودمونه یا نه ؟ اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SABU
نقل قول:
نوشته اصلی توسط JUAREZ
اشکم دراومد
این همدلی رو به ابدولاه میگم
اما تنکس بدید سلام هم میرسونم بهش
مسخره مزخرف !! این متن رو اونجا با یه عالمه دوغ گذاشتی دعوا و بی نظمی گذاشتی اینجا هم میخوای همین غلط رو بکنی ؟
مردک بیشعور تو غلط میکنی برای تنکس پست دروغ میزاری ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Vince McMahon
حالا یه سوال این ابدولاه یعنی چی .. منظور همون عبدالله خودمونه یا نه ؟ اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم
اره همون عبدالله :d
ایشون مصری هستند و اسم مصریشو عبدالله است........ در قسمت های بعدی میفهمید را اسمش رو اینجا یه چیزه دیگه کذاشته
دوست عزیز لطف کن یه منبع معتبر بده در رابطه با این حرفایی که زده
داستان زندگیش رو تو Weekly Shows تعریف میکرده ؟
سلام دوستان
من تمامی حرف های سابو که در هوم ویدئو ها و ....... گفته است بخ صورت داستانی ولی مستند جمع آوری کردم (پست 1 )
you shoot sabu
و
strange shooting
هم جزء منابع هستند