اما واستون : رقابتی بین من و کریستین برای بدست آوردن رابرت نیست !
سلام .....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]اما واتسون در سمت راست - کریستین استوارت در سمت چپ [/align][/size]
[align=center]در خبر های چند روز پیش امده بود که " کریستین استوارت " در مورد " اما واتسون " گفته است که او میخواهد رابرت را از من بدزدد و مال خود کند . اما واتسون هم در این مورد گفت : " مطمئمن هستم که کریستین این حرف ها رو نزده . چون این داستان اصلا درست نیست . من با هیچ کس برای رابطه رقابت ندارم . چه برسه با شخصی مثل کریستین . درسته من با رابرت در یک فیلم همبازی بودم ولی هیچ رابطه ای بین ما نیست و نخواهد بود ." این شایعه زمانی رنگ قوت گرفت که اعلام شد که این 2 ( رابرت و اما ) در فیلم " هنر تاریک " با هم همبازی می شوند . اکنون اما واتسون با " جورج کریگ " خواننده جوان ارتباط دارد که رابطه ان ها انقدر خوب هست که اما برای موزیک ویدئو جدید این خواننده نقشی را بر عهده دارد . باید دید این داستان طولانی آخر سر به کجا میرسد . آیا شاهد تکرار قضیه آنجلینا جولی و جنیفر انیستون و رقابت انها بر سر برد پیت هستیم یا نه ....[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]رابرت پتینسون[/align][/size]
با اجازه ....
RE: اما واستون : رقابتی بین من و کیریستین برای بدست آوردن رابرت نیست
آخه این قـوزمیـت قیافه داره که سرش دعوا باشه ؟!
دخترای غربی همشون بی لیاقتن ! :4:
RE: اما واستون : رقابتی بین من و کیریستین برای بدست آوردن رابرت نیست
من به شخصه یه تار مویه جاستین بیبر رو به 100 تای رابرت پتینسون ترجیح میدم !
RE: اما واستون : رقابتی بین من و کریستین برای بدست آوردن رابرت نیست !
[align=center]البته عرفان جان باید بگی:
من خودم به شخصه یه تار موی جاستین بیر رو به 100 تای رابرت پتینسون نمیدم!
که خودمم موافقم صد رحمت به کارگر ساختمون:4:[/align]
جیف این اما جون نیستش با این مرتیکه بدقواره؟!
اگه میدونست اینجا چه خوشتیپهایی(!)میخوانش که معطل نمیکرد...
آقایون دیگه اونقدر ها هم زاغارت نیست :4: شما برید Robert Pattinson رو توی گوگل سرچ کنید عکساش میاد . میبینید تیپش اونقدر ها هم بد نیست . همین دیروز هم به عنوان خوش پوش ترین مرد انگلیسی انتخاب شد .
عرفان جون خدایی این کجا اون جاستین بیبر کجا :4:
فقط و فقط استاد دی کاپریو از همه خوشگلتره
رابرت پتینسون فقط صداش خوبه از نظر ظاهری خیلی کج و کوله هست اون عکس های گوگلش رو هم 6 ساعت با فوتوشاپ روش کار کردن ...از حق نگذریم اما واتسون هم خیلی خوشگلتر از این کریستین هست این کریستین بدون ارایش شبیه این مریض هایی میشه که 60 ساعت زیر سروم بودن :9: