دیوید بکهام به خاطر یک ایرانی دوباره خبر ساز شد !
سلام .....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]دیوید و ویکتوریا بکهام [/align][/size]
[align=center]دیوید بکهام فوتبالیت معروف و حاشیه ای دوبراه خبر ساز شد . هنوز مدتی از دفعه قبل که بکهام سر تیتر همه ی روز نامه های دنیا شد نگذشته است که بکهام دوباره سر تیتر اول روزنامه ها شد . بکهام چند روز پیش بنا بر ادعای یک زن بر داشتن رابطه جنسی با بکهام خبر ساز شد اما ایندفه به طوری کاملا غیر منتظره خبر ساز شد . در این اوضاع " کامبیز شعبانی " همسر ایرانی خواننده معروف " شری " ادعا کرده است که همسرش شری به بکهام نظر داره و این 2 با هم رابطه دارند ! دلیل این ادعا هم این است که فرزندان این 2 خانواده به یک مدرسه میروند و بکهام هم در این مدت با همسرش ویکتولریا بکهام مشکل دارد . اما خوده شری در این مورد گفته : " درسته فرزندان ما به یک مدرسه میرند اما من هیچ کاری با دیوید ندارم . این دیوانگیه همسر من رو نشون میده که همچین فکری میکنه . شوهر من بیشتر وقت ها فکر میکنه که من دارم بهش خیانت میکنم و همش به این فکر میکنه که من با دیوید رابطه دارم در صضورتی که اصلا اینطور نیست " باید دید بکهام که فعلا درگیر قضایای دیگری است در این مورد چه واکنشی نشان میدهد ! [/align]
با اجازه ....
RE: دیوید بکهام به خاطر یک ایرانی دوباره خبر ساز شد !
دیوید بکهام خجالت نمیکشه ؟ بابا تو منچستر بود بچه خوبی بود . چرا اینجوری میکنه الان ؟ الله و اکبر خجالتم خوب چیزیه :23::23::23::26::26::15::15::15:
در این خبر کاملا معلومه که شوهره ایرانیه . همش به زنه مشکوکه و بهش تهمت خیانت میزنه . کاری که نصف شوهر های ایرانی که فکر میکنن غیرت دارند این کارو انجام میدن . لفص غیرت رو هم شهید میکنن .....
من که مطمئن هستم این خبر حقیقت نداره و بکهام کاری با این شری نداشته و ندارد . یارو شوهره کامبیز خیلی گیره .
اِ ی بابا , كردن تو اين بكام بدبخت بيرون هم نميكشند , با اين خبرهاي كذب و مسخره ميخوان از محبويت اين بازيكن كم بشه ولي نِميشه ,
[align=center]به نظر منم کاملا دروغه
ولی خب به نظر من چند تا ماجرا پشت سر هم
از محبوبیتش کم کنه[/align]
اینام دارن شورشو در میارن
بکهام یه ... که بیشتر نداره:4:
اونم متعلق به دوشیزه ویکتوریاست
حالا مرئم هر ...شعری میخوان بگن
فردا هم لابد زری خانوم همسایه بغلیمون میگه بکهیام به من لب داد:55:
[align=center]حتما بکهام هم میگه نه من این خانوم رو نمیشناسم و از این مضخرفات[/align]