جزئیاتی از اسمکدان امشب :: 5 اکتبر 2010
ســلام
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
اخباری از تیپینگ امشب اسمکدان
[align=justify]شوی اسمکدان از امروز به حالت عادی خود برمیگردد.تیپینگ امشب اسمکدان در Topeka, Kan برگزار می شود.WWE اولین اپیزود اسمکدان را روی SyFy جمعه اجرا کرد.
یکی از بازیهایی که برگزار خواهد شد ری میستریو در مقابل آلبرتو دل ریو است.این دو در ادامه ی دشمنی خود این هفته هم به مصاف هم خواهند رفت.
یکی از مسابقات در نظر گرفته شده برای تماشاگران که به صورت زنده برگزار خواهد شد بازی بین کین، ری میستریو و جک سواگر است.این بازی تایتل مچ است.
در اضافه WWE اپیزود دیگری از NXT را ضبط خواهد کرد.
همچنین امشب اولین حذف شده ی NXT مشخص خواهد شد.در این شو ویکی گررو هم حضور خواهد داشت.[/align]
فعلا . . .
RE: جزئیاتی از اسمکدان امشب :: 5 اکتبر 2010
آخر نفهميديم ديگه زنده پخش ميشه يا دوباره تپينگ؟!
چند روز پيش گفته شده بود كه همش زندست ديگه؟
الان كيا بايد منتظر اسمك باشيم؟
سلام
نه آرش جان ، فقط همون یه بار بخاطر آغاز اسمکدان روی SyFy به صورت زنده برگزار شد.از همین هفته مثل سابق سه شنبه ها ضبط میشه و جمعه ها پخش میشه.
به وقت ما هم پخش شو میشه حول وحوش ساعت 5،4 صبح شنبه.
فعلا . . .
اما اونایی که از Show Time میبینن همون 9شبه.تفاوتی نکرده اصلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr Heel
اما اونایی که از Show Time میبینن همون 9شبه.تفاوتی نکرده اصلا
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین؟ جمعه ساعت 7 ، 8 بعد از ظهر شوی اسمکدان در امریکا پخش میشه که به وقت ما میشه ساعت 4 ، 5 صبح شنبه . بعد 9 شب یعنی چطوری ؟
ولی من شنیده بودم که دیگه لایو شده . ولی واقعا لایوش یه حال دیگه ای داشت . یه چی بگم . اونم راجع به همین اسمکدان زنده بود که دیشب دیدم از ipn سینا خودش رینگ رو ترک کرد درسته نکسز حمله کرد ولی اونا زد و در رفت یه لحظه خیلی سینا باحال شد خدا کنه همه ببینند چه استعدادی تو هیل بودن داره
ارسلان جان مگه 3شنبه تپينگ نيست؟خوب جمعه تو امريكا پخش ميشه كه فيلمش هست(لايو كه نيست)كانال شو اسپرت هم جمعه ساعت 9 ميده به وقت ما كه من هميشه ميبينم!
"چون شبكهش واسه اماراتو اونراست پخشه اسمك داونش يه وقتيه كه مردم راحت ببينن كه واسه ايرانم كه 30 مين فاصله داريم باشون عاليه!"
هفته ي قبل زنده پخشش كرد خيلي حال داد كاش همش لايو بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
ارسلان جان مگه 3شنبه تپينگ نيست؟خوب جمعه تو امريكا پخش ميشه كه فيلمش هست(لايو كه نيست)كانال شو اسپرت هم جمعه ساعت 9 ميده به وقت ما كه من هميشه ميبينم!
بله درسته ، من دقیقا نمیدونستم 9 شب کدوم روز رو میگن .
فعلا . . .