دو بازيگر جديد به پروژه سينمايي «روح موتور سوار 2» ملحق ميشوند
[align=center]« ادريس آلبا » و « جاني ويتورث» در حال انجام مذاكرات نهايي براي پيوستن به پروژه سينمايي «روح موتور سوار 2» هستند.
در «روح موتور سوار 2 »، «نيكلاس كيج » و « كايران هيندز» همبازي مي شوند.
پروژه سينمايي «روح موتور سوار 2» 17 فوريه (28 بهمن) به اكران گسترده بين*المللي مي*رسد.
كلمبيا پيكچرز اعلام كرد، «روح موتور سوار *2» را با عنوان فرعي « روح انتقام » از چندي پيش مقابل دوربين رفته است.
بنا بر اعلام ديجيتال اسپاي، اين كمپاني فيلمسازي معتبر پيشتر گفته بود، حضور «نيكلاس كيج» و « اوا مندز» در سري دوم فيلم اكشن و تريلر «روح موتورسوار» قطعي شده است.
نسخه اصلي «روح موتور سوار» محصول *2007 ميلادي، شركت فيلمسازي «كلمبيا پيكچرز» است.
مارك نولدين و برايان تيلور كار نگارش فيلمنامه و كارگرداني روح موتور سوار *2 را بر عهده گرفته*اند.
در اين روايت «جاني بليز»، يک موتور سوار حرفه*يي مسابقات رکوردشکني و پرواز از روي موانع است.
شخصيت روح موتورسوار در کتابهاي کميک خلق شده و پيشينه آن به سالهاي دور برمي*گردد.
اين روح سوار نوعي شخصيت بوده که داراي سري به شکل اسکلت است که از آن آتش فوران مي*کند و يک زنجير به دور کمر خود بسته است و سوار بر يک موتورسيکلت که سراسر آن را آتش گرفته در شهر مي*گردد.
پروژه سينمايي روح موتور سوار: روح انتقام در كشورهاي روماني و تركيه مقابل دوربين مي*رود. [/align]
RE: دو بازيگر جديد به پروژه سينمايي «روح موتور سوار 2» ملحق ميشوند
داش عرفان ولی من تو بعضی از منابع گفتن که اوا مندز در این سری بازی نمیکنه ... اینم لینکی که خودم خبرشو زدم : http://iranwwe.net/showthread.php?tid=30722
ما آخر نفهمیدیم بازی میکنه یا نه :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
داش عرفان ولی من تو بعضی از منابع گفتن که اوا مندز در این سری بازی نمیکنه ... اینم لینکی که خودم خبرشو زدم : http://iranwwe.net/showthread.php?tid=30722
ما آخر نفهمیدیم بازی میکنه یا نه :4:
حسین جان تاپیکت رو دیدم ، خبر حضور نداشتنش رو هم خوندم خودم :4:
ولی این خبر امروز اومد !
عرفان جونه خودم اینا مارو اسگل کردن :4: یه روز میگن بازی میکنه یه روز هم میگن بازی نمیکنه .. مثل اینکه اسهال دارن :4: