خبري از استوري لاين جديد + پوستر احتمالي Survivor Series + خبري از تريپل اچ
- تريپل اچ در فيلمي به نام " لمي " نقش آفريني كرده است كه تريلر اين فيلم رو ميتوان از ف*يس ب*وك پچ پيدا كرد و تريپل اچ در ليست استار هاي اين فيلم حضور دارد و جالب توجه اين است كه " لمي " اسم خواننده ي آهنگ وروديه تريپل اچ هستش.
- خبري در مورد استوري لاين جان سينا و گروه نكسوس آمده است كه " برايان آلوارز " نويسنده ي اين استوري لاين گفته است كه اين استوري لاين بر طبق استوري لاين تد ديبياسي و ويرجيل است كه در سال 1990اجرا شد و قضيه از اين قرار است كه ويد برت در آينده به جان سينا دستور ميدهد تا زماني كه جان سينا ديگه تحمل نميكنه و به ويد برت حمله ميكنه.
- و در سايت هاي بزرگ اطلاع رساني كشتي كچ يك پستري رو از پي پي وي Survivor Series به نمايش گذاشته اند كه احتمال داده ميشه كه پستر رسمي انتخاب بشه و همون طور كه ميبينيد در پستر زير عكس گروه نكسوس با تمام اعضايش است كه امكان دارد در پي پي وي Surviror Series اين گروه از هم بپاشد يا يك مسابقه ي تگ تيمي خواهد بود يا اين گروه در اين پي پي وي به مساف يك ديگر ميروند
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: خبري از استوري لاين جديد + پوستر احتمالي Survivor Series + خبري از تريپل
آقا شاهين آدرس چيلتر نشده ف*يس*بوك و تو*يي*تر رو نداري دوست دارم با سوپراستارها ارتباط داشته باشم و باهاشون حرف بزنم اگه آدرس چيلتر نشده اون رو داري لطفا به من بگو داري؟:34:
درضمن خبرهاي جالبي بود دستت درد نكنه.:13:
تقریبآ شبیه استوری لاین , جی بی ال و شان در سال 2009 بود یا 2008 فک کنم .
دوست عزیز تمام خبر هایی رو که شما گذاشتید قبلا گذاشته شده لطفا قبل از تاپیک پست های قبلی فروم رو مطالعه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cmpunk
آقا شاهين آدرس چيلتر نشده ف*يس*بوك و تو*يي*تر رو نداري دوست دارم با استارها ارتباط داشته باشم و باهاشون حرف بزنم اگه آدرس چيلتر نشده اون رو داري لطفا به من بگو داري؟:34:
نه ، من فقط با چيلتر جر بده كار ميكنم و اينم باس بت بگم كه ارتباط برقرار كردن باهاشون سخته مثلا همين كلي كلي خودمون بيشتر موقع ها چت ميزنه.
رندي اورتن هم ماهي يه بار مياد كه فقط ريكوئست هارو كانفيرم ميكنه و ميره
جان سينا هم زياد داريم اصلا معلوم نيست كدومشون واقعيه
ماريس هم بيشتر موقع ها تو في*س بو*ك هستش اما زياد به بقيه توجه ميكنه يعني زيادي فن دوسته و خودمم يه زماني ......... آره :4:
جف هاردي هم جددي معلوم نيست خودشه يا نه اما اگر خودش باشه من يه افتخار كسب كردم كه باهاش چت كردم :4:
نفهميدم چي چي جر اگر ميتوني تو فيس بوك بري يه راهي بگو كه من برم. دمت گرم من بيشتر دوست دارم با سي ام پانك چت كنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAVEUS-Y2J
دوست عزیز تمام خبر هایی رو که شما گذاشتید قبلا گذاشته شده لطفا قبل از تاپیک پست های قبلی فروم رو مطالعه کنید
دوست عزيز ، بنده فقط يك نگاه سطحي انداختم و فقط اين خبر به چشمم خورد " جان سينا باديگارد نكسوس ميشود ( يا هست ) " و من جديد ترين خبر هاي وبسايت مورد نظرم رو ديدم و اونارو ترجمه كردم و قرار دادم و اگرم لازم باشه يه مدير تذكر ميده نه شما!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ShAhIn.StuUnEr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cmpunk
آقا شاهين آدرس چيلتر نشده ف*يس*بوك و تو*يي*تر رو نداري دوست دارم با استارها ارتباط داشته باشم و باهاشون حرف بزنم اگه آدرس چيلتر نشده اون رو داري لطفا به من بگو داري؟:34:
نه ، من فقط با چيلتر جر بده كار ميكنم و اينم باس بت بگم كه ارتباط برقرار كردن باهاشون سخته مثلا همين كلي كلي خودمون بيشتر موقع ها چت ميزنه.
رندي اورتن هم ماهي يه بار مياد كه فقط ريكوئست هارو كانفيرم ميكنه و ميره
جان سينا هم زياد داريم اصلا معلوم نيست كدومشون واقعيه
ماريس هم بيشتر موقع ها تو في*س بو*ك هستش اما زياد به بقيه توجه ميكنه يعني زيادي فن دوسته و خودمم يه زماني ......... آره :4:
جف هاردي هم جددي معلوم نيست خودشه يا نه اما اگر خودش باشه من يه افتخار كسب كردم كه باهاش چت كردم :4:
ارتـن به طـور میـانگـین یک روز در میون **** رو آپ می کنه !
ماهـی یه بار چیـیه عزیز من ؟ :70:
سیـنا هم صفحـه ی اصلیـش ( در ****) اومده که دبلیو دبلیو ای دات کـام هم یه مدت تبلیغ می کـرد راجبش !
:4:
سلام
شاهين جان تمام اخبارى كه قرار دادى صبح در انجمن قرار داده شد و همشون تكراريه !
خواهشا قبل از نوشتن اخبار ، مطمئن شو كه اون اخبار وجود نداره .
تمام اين اخبار رو خودم صبح نوشته بودم.
موفق باشى .
فعلا . . .