باتيستا از تصميم گرفته ي خود پشيمان است ...
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سو-راستار سابق كمپاني دبليو دبليو اي باتيستا، به نظر ميرسه كه نظرش در مورد فعاليت براي كمپاني MMA عوض شده. و اين ميتونه يه اميدي باشه كه باتيستا به دبليو دبليو اي برميگرده.
باتيستا در مصاحبه اش با سايت BloodyElbow.Com گفته است كه :" من فعلا براي كمپانيه MMA يا همون StrikeForce فعاليت نميكنم. پس ميتونيد منو در آينده در كمپاني دبليو دبليو اي ببينيد.
خبر ها نشان ميدهند كه او ميخواهد با بابي لشلي يك مسابقه داشته باشد.
RE: باتيستا از تصميم گرفته ي خود پشيمان است ...
دمش گرم دوباره باتيستا
the animal batista is back on smackdown
بنظرم دیگه اصلا به کشتی کج بر نگرده یا میخواد بر گرده بره تی ان ای چون اگه بیاد دبلیو دبلیو ای خیلی خیلی خیلی ضایع میشه . اصلا نیاد بهتره:11::11:
واسه خودش بهتره که بر گرده با این سن:33:
ممكنه منبع اين خبر رو براي من پ.خ كنيد ؟
اين خبر رو بنده در هيچ جا نديدم البته ممكنه اشتباه كرده باشم . اگه ممكنه براي رفع ابهام منبع رو به من پ.خ كنيد .
ممنون .
باید بره TNA چون WWE دیگه مثل همیشه باهاش رفتار نمیکنه.
قدرش رو فقط TNA می دونه.(امیدوارم)
به نظر من که بیاد wwe بهتره چون میتونه گروه نکسوز رو متحول کنه جان سینا که نتونست این کار رو کنه حد اقل باتیستا شاید بتونه البته جالب میشه بیاد تو wwe با نکسوز سر همون شرطی که جان سینا بازی کرد بازی کنه بعد ببازه و خودش هم وارد نکسوز به شه جالب میشه.
اگه بره TNA که ..... میشه توی wwe.حداقل برمیگرده بیاد تو WWE تا یه کم به کمپانی جون بگیره.
اگه من به جای مکمن بودم تا الآن 10 بار خود کشی کرده بودم.پیر شده دیگه مغزش ارور میده:55:
باتیستا هفته دیگه در ژاپن یک مسابقه دارد
به نظر من اگه برنگرده wwe خیلی سنگینتره.باتیستا الان باید بچسبه به کار توی هالیوود.مثل راک و استون کلد.