(فیلم جدید باتیستا) توضیحات RZA در مورد فیلم جدید باتیستا
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
باتیستا در فیلم جدید خود
[align=justify]ستاره ی افسانه ای هیپ هاپ و عضو گروه Wu Tang Clan یعنی RZA اعلام کرد که فوق ستاره ی سابق WWE باتیستا ، به پروژه ی فیلم " مردی با مشت های آهنین" که راسل کرو برنده ی جایزه ی اسکار آن را خواهد ساخت اضافه شد.
اما RZA صحبتهایی را در مورد کار با باتیستا و دیگر موارد فیلم گفته که با هم میخوانیم:
من دوست دارم در این دنیا با هم باشیم ! این تمام چیزی است که من تلاشم را برایش میکنم.بودجه من به اندازه ی بعضی از این فیلم ها بزرگ نیست، پس من دوست دارم کمک های زیادی را به سمت خودم بکشم.
یکی دیگر از رفقایی که در این پروژه حضور دارد دیو باتیستا است که قهرمان WWE بوده است و حالا قصد دارد به استرایک فورس و ام ام ای بپیوندد.داشتن او مثل داشتن یک بدن شیشه ای است.زمانی که با او در مورد این پروژه صحبت کردم گفت: من همیشه دوست دارم مثل شخصیت The Toad در Five Deadly Venoms باشم ! و من گفتم : این شبیه شخصیت The Toad نیست ولی خیلی شبیه آن است و دیو گفت که افتخار میکنم که در این پروژه هستم.
پس دیو و راسل کرو در کنار هم ایستادند . دو مرد واقعی ، خیلی هیجان انگیز است.ما سعی میکینم که یک فیلم بین المللی را هدیه کنیم و هنر خود را به خوبی نشان دهیم.[/align]
فعلا . . .
RE: (فیلم جدید باتیستا) توضیحات RZA در مورد فیلم جدید باتیستا
ممنون اقا ارسلان.
میدونید این فیلم تو چه مرحله ای هست؟
تو imdb ثبت شده؟
RE: (فیلم جدید باتیستا) توضیحات RZA در مورد فیلم جدید باتیستا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Batista Unlimited
ممنون اقا ارسلان.
میدونید این فیلم تو چه مرحله ای هست؟
تو imdb ثبت شده؟
سلام
خب RZA یا همون Robert Diggs که به عنوان کارگردان تلوزیونی فیلم تعیین شده گفته هفته ی اول پیش تولید رو آغاز کردیم.
گارگردان هنری هم راسل کرو هست.
فعلا . . .