مسابقه ی جدید برگینگ رایتس: کین در برابر تیکر (Buried Alive Match )
مسابقه ی جدید برگینگ رایتس: کین در برابر تیکرBuried Alive Match
سلام حدودا هفته گذشته بود که در خبری به اطلاعتون رسوندم که به نظر میرسه کمپانی برای بیستمین سال حضور تیکر در سروایور سریز یک مسابقه (Buried Alive Match ) و یا زنده به گور کردن حریف بگذاره اما از قرار معلوم این مسابقه یک ماه جلوتر و در پی پی وی برگینگ رایتس برگزار خواهد شد !!! طبق خبر های موجود احتمال برگزاری این مسابقه در برگینگ رایتس قطعی هستش که واقعا میتونه در برگینگ رایتس یک شب رویایی رو برای هوادران کمپانی رقم بزنه احتمالا فرد بازنده رو ما دیگه تا رستلمنیا در رینگ نبینیم که این فقط یک احتمال هستش و شاید عملی نشه اما کدوم یکی از این دو استار بزرگ در برگینگ رایتس به زیر خاک میرن کین یا تیکر؟ و این که بعد از مسابقه چه بلایی سر بازنده خواهد اومد فقط باید منتظر موند و دید
RE: مسابقه ی جدید برگینگ رایتس: کین در برابر تیکر (Buried Alive Match )
[size=small]ایندفعه دیگه آندر میترکونه:33:[/size]
شک دارم تیکر ببره . اگه تا رسومنیا فرد پیداش نشه میتونیم تصور کنیم تیکر ببازه و بعد بیاد برا بار سوم کین رو ببره :11: و بعدش به قول یکی از نوشته بیرر بیاد بهش بگه دیگه وقت رفتن به خونست . یه همچین چیزی من بازم شک دارم تیکر ببره اما باید منتظر موند .
نظر شما ها هم میتونه جالب باشه بگین تا بقیه هم استفاده ببرند دوستان
اینبار باید تیکر ببره دیگه...اما اسم تیکر مرد مرده هست:15:...
ولی ممکنه تیکر با دخالت یکی از استارها ببازه بازی رو و بعد قبل رسلمنیا بیاد و انتقام رو بگیره از یارو:24:(عجب استوریه تخیلی:12::55:)
خدا شگفتا از این مک من.بلاخره یه مسابقه ی درست و حسابی میبینیم.
شك نكنيد تيكر اين بازي را خواهد برد و انتقام خود را از كين خواهد گرفت البته اگر دوباره اين پاول برير خيانت نكنه ...
ممکنه یه نفر تو مسابقه دخالت کنه و تیکر ببازه و بعد قبل از رسلمنیا بره سراغ اون بنده خدا و یه استوری لاین انتقامی سر بگیره و بعد هم تو رسلمنیا تیکر اون طرف رو شکست میده. الا اون یه نفر کیه,خدا رو چه دیدی,یه وقت دیدیم گلدبرگ بود! شایدم خود کین ببره,البته به نظر من بعیده چون فکر نکنم کمپانی بخواد این دو نفر باز هم تو رسلمنیا مسابقه بدن.
حاج علي احتمال اينكه اون يه نفر تريپل اچ باشه خيلي زياده كه بخاطر انتقام شان بياد اين كار رو انجام بده و بعد تو رسلمنيا يه بازي جذاب بين اين دو نفر ايجاد بشه. ولي يه احتمال ديگه هم هست كه تيكر پيروز بشه و كين كه دفن ميشه و براي هميشه از كمپاني بره. احتمال ميدم كل اين استوري رو براي پايان كرير كين تو كمپاني طراحي كرده باشن.
خيلي دوست دارم جي بي ال باشه با اينكه ميدونم نيست , البته تريپل اچ هم گزينه جالبي ميتونه باشه ! من فكر نميكنم تيكر تو اين مسابقه نتيجه بگيره !
این مسابقه میتونه یک انتقام تمام و کمال از کین و بیرر باشه.ولی خب کین اگه زنده به گوور بشه مثل تیکر باید مرد مرده بشه.یعنی میشه؟؟؟؟؟:15: