جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
سلام
جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
جف هاردی استار گذشته کمپانی WWE که در اواخر حضورش در WWE فوق العاده پر طرفدار شده بود و در پایان هم از کمپانی WWE کنار گذاشته شد و در حال حاضر استار کمپانی TNA هست
جف بامداد امروز موفق شد در پی پی وی بوند فور گلوری چمپ بشه اما اینبار با شخصیتی جدید از جف ما از این به بعد جف رو با کرکتر هیل خواهیم دید
اما امروز جف پس از قهرمانی در بوند فور گلوری به به توئیتر خودش رفت و در اونجا مطلبی رو نوشت که بسیار جالب بود جف اینگوته نوشت : من در بوند فور گلوری قهرمان سنگین وزن شدم و به نظر من این اتفاق خیلی جالب تر از دست انداختن سینا توسط نکسوس بود من از این که در TNA هستم پشیمون نیستم موفق باشید !!!
RE: جف هاردی : TNA بهتر از دست انداختن سینا توسط نکسوس هست!!!
نقل قول:
این اتفاق خیلی جالب تر از دست انداختن سینا توسط نکسوس بود
مسخره نکنید ها ولی منظورش چی بود ؟ :4:
من به شخصه حرفهاي جف رو 1 قرون هم قبول ندارم !! خب يكي نيست بگه ميخواستي اينقدر ابروي Wwe رو نبري كه اخراجت كنن .
[align=center]منظور جف این بوده که هیل شدن من خیلی بهتر از اینه که نکسوس تو راو هفته ی پیش سینا رو دست مینداختن و مجبورش
میکردن به دستوراتشون عمل کنه
که منم باهاش موافقم:4:[/align]
اهنگ جديد هاردي در
TNA Bound For Glory 2010
رو بزارين پس ....
نقل قول:
اهنگ جديد هاردي در
TNA Bound For Glory 2010
رو بزارين پس ....
[align=center]من نمیفهمم شما قوانینو خوندی؟
دیدی بخش موزیک حذف شده؟
الان خب کجا بزارند آهنگش رو؟
تازه اگر هم بخوان بزارند برای بخش ویژه میزارند اگه اشتباه نکنم[/align]
[size=medium]ایول به جف واقعا سینا رو کرده بودن سوژه شده بود بادیگارد م.ا.ر.م.و.ل.ک:11::11:[/size]
یه جوری نظر داده که ادم زورش میاد چیزی نگه.اخه یکی نیست بگه تو که دم به دقیقه تو WWE به خاطر مصرف مواد معلقت میکردن
دیگه چی میگی؟سینا هر جور شده هر بدبختی میکشه.اما اقا واسه اینکه نخواد بهش گیر بدن رفت تی ان ای:21::15:
اره جف واقعا چجوری میتونه حرف بزنه ؟ همچین میگه انگار خودش رفته بیرون . بابا تو رو با تیپا انداختن بیرون چه ادعایی هم داری . :55::55::55::55::55: بابا یه چی واسه خودش گفته زیاد اهمیت ندین . سینا هم همچین چیزی نیست من همون جف رو به سینا ترجیح میدم . بین بد و بدتر مجبوریم بد رو انتخاب کنیم که همون جف باشه