چهره جدید شیث رضایی + تمرینات پرسپولیس
[size=large]وعده شيث يك هفته زودتر عملي شد، رضايي موهايش را از ته تراشيد[/size]
شيث رضايي كاپيتان دوم پرسپوليس كه در مقابل ملوان نمايش جالبي ارائه نكرد و يكي از بازيكنان ضعيف سرخ*ها در ديدار يكشنبه شب بود، 5 روز قبل از دربي پايتخت به وعده*اي كه قرار بود بعد از باخت تيمش مقابل استقلال عملي كند عمل كرد.
شيث گفته بود چنانچه پرسپوليس اين*بار در دربي ببازد موهاي سرش را از ته مي*تراشد اما اين بازيكن بعد از باخت عجيب به ملوان اين كار را انجام داد و امروز صبح با چهره*اي جديد در تمرين پرسپوليس حاضر شد. قيافه عجيب شيث باعث شد همه بازيكنان متعجب شوند اما از آنجايي كه پرسپوليس باخته بود هيچ كس سربه*سر او نگذاشت دايي هم چند دقيقه*اي با شيث به صورت خصوصي صحبت كرد كه البته مطمئناً در مورد تغيير ظاهر او نبود و به مسائل فني مربوط مي*شد نكته جالب اينكه شيث موهاي خود را با تيغ تراشيده و بايد مدت*ها به ديدن چهره جديد او عادت كرد.
[img=400x400]http://fc-perspolis.com/modules/gallery/photos/1286792962.jpg[/img]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: چهره جدید شیث رضایی + تمرینات پرسپولیس
حالا که چی؟چیو میخواد ثابت کنه؟میخواد بگه من شرمنده مردمم که پرسپولیس باخته؟خیلی شرمندس بازیهای بعد درست بازی کنه که تیم نبازه.وااااالا
[size=medium]عزیز شیث بهترین بازیکن ما تو بازی با ملوان بود
پنالتی هم که اصلا پنالت نبود:2:[/size]
من خودم پرسپولیسیم ولی دیشب کلاس بودم بازیو ندیدم.sniperگفته نمایش جالبی ارائه نکرده که...درکل کچل کردنش واسه جریحه دار کردن احساسه من و شماست وگرنه هیچکس دوست نداره کچل باشه.مثل فامیلای نزدیکه یه فرد مرده که مجبورن تا چهل نرن اصلاح.همش مسخره بازیه!
[size=medium]نه شما وقتی بازی رو ندیدی پس نباید نظرات اینقدر با اطمینان بگی
شیث دیروز مثل همیشه از بهترین بازیکنای تیم بود[/size]
ببخشید.من متنو خوندم نوشته بود بد بازی کرده بود.شما میگی خوب بوده شاید واقعا خوب بوده.بعدم من اصلا کاری به خوب یا بد بازی کردنش ندارم میگم این کارا(کچل کردن)فیلم بازی کردنه.همین
[size=medium]آره اینو تا حدودی قبول دارم بیشترش فیلمه:2:[/size]
مردمو گاگول گیر آوردن.الان لیدرای محترم پرسپولیس میرن تو جایگاهها میگن ببینید!شیث اینقدر غیرت داره رو تیمش که به قولش عمل کردو تراشید!باور کن نصف بیشتر تماشاگرا هم میگن دمش گرم!ببین تیمش باخت چیکار کرد!اینجا ایرانه...
[size=medium]آره
البته من خودم عاشق شیث
واقعا همیشه یه تنه تیمو جمع کرده اما به قول خودت
اینا فیلمه:17:[/size]
حالا...ایشا الله که دربیو میبیرم و نه فقط شیث بلکه همه ی بازیکنا با تمومه قدرتشون بازی کنن.ایشاالله شیثم موهاش دوباره در میاد:11: