نظر jr در مورد زمان بازنشستگی تیکر+رفتن باتیستا به mma و کمپانی tna
سـلـام
صحبتهای جدید جیم راس
جیم راس آنوسر سابق کمپانی wwe با آپدیت کردن وبلاگ خود به سوالات هوادارانش جواب داده است که با هم بخشی از این صحبتها را می خوانیم.
نظر جیم راس را در مورد تی ان ای پرسیده بودند که وی چنین گفته است
مردم همیشه از من می پیرسند که نظرت در مورد تی ان ای چیست و آنرا نقد کن.اول از همه باید بگویم که من تی ان ای را منظم دنبال نمیکنم.بنابراین اگر بخواهم قضاوتی داشته باشم نادرست است و شاید منصفانه نباشد.دوما اینکه من برای کمپانی wwe کار کرده ام و هر چیزی اعم از بد ، خوب یا چیز دیگری راجع به تی ان ای بگویم تحت تاثیر قرار این موضوع می گیرد و درست نیست.
من امیدوارم تی ان ای روز به روز سود کند و آرزوی موفقیت برای آنها دارم.آنها فهرستی از استاران خوب و با استعداد را دارند که نیاز است بیشتر کشتی بگیرند و کمتر صحبت کنند.
در بخشی وی به این سوال که به نظرت باتیستا به mma خواهد رفت، چنین گفت
باتیستا برای حضور در استرایک فورس می جنگد.دیو دارای یک هویت جهانی و در سراسر جهان شناخته شده است و این می تواند برای کمپانی طرف قرارداد سود آور باشد.به نظر می رسد که قهرمان سابق wwe برای پول به استرایک فورس نخواهد رفت و خواسته اش چیز دیگری است.
من دقیقا نمی دانم ،اگر باتیستا روبروی بابی لشلی قرار گیرد،این دو هر کدام از بهترین جنگجوها هستند و می توانند با یک حرکت دیگری را کنار بزنند.
خود ام ام ای می گوید که بابی لشلی در میانه های راه حرفه ای خود در این رشته است و اگر این تئوری درست باشد آنها با دیو باتیستا قرارداد خواهند بست تا اولین رویارویی دیو و بابی شکل بگیرد.
در پایان نظر جیم راس را در مورد زمان بازنشستگی آندرتیکر می خوانیم
همه ی این شایعاتی که در مورد نقشه های بازنشستگی آندرتیکر عنوان می شود کجاست ؟ برخی در مورد این شایعات با من تماس میگیرند.این شایعات در مورد رسلمانیا عنوان می شود.نظر من این است که آندرتیکر در رسلمانیا 27 و در آتالانتا بازنشسته نخواهد شد.من خیلی راحت دد من را تا 3 سال آینده در برنامه ریزی ها می بینم، اگر خودش به خوبی برنامه ریزی کند.
اگر در مورد حدس و گمان حرف می زنید و می خواهید از من یک روز را بپرسید، من نمی دانم با این حال شاید رسلمانیا 30 یا بیشتر.
آندرتیکر زمانی بازنشسته خواهد شد که برای آن آماده باشد.علاوه بر این من همیشه گفته ام که او ممکن است بالاخره یک مسابقه را در رسلمانیا ببازد !
فـعلـا . . .
RE: نظر JR در مورد زمان بازنشستگی تیکر+رفتن باتیستا به MMA و کمپانی تی
جیمی جا داره بگم زرشک !!!!
بشین تا ببازه یعنی من نمی زارم ببازه . اگه به باختن بود کسی لیاقتش بیشتر از شان واسه بردن تیکر نبود . یعنی دیگه بعد این دوبار باخت شان دیگه اصلا نباید تیکر ببازه . هم مرگ تیکر محسوب میشه هم بی حرمتی به شان . تیکر عمرا تا 3 سال دیگه بکشه الانش 6 ماه یه بار میاد دیگه با احترام امسال خداحافظی کنه بره براش بهتره اما خودش میدونه . من به رفتنش کار ندارم . بعد بردن شان دیگه نباید به کسی ببازه اصلا و ابدا
RE: نظر JR در مورد زمان بازنشستگی تیکر+رفتن باتیستا به MMA و کمپانی TNA
درسته شان یه اسطوره مثل تیکر هست ولی فراموش نشه هنوز کسی مثل گلدبرگ مونده که با تیکر بازی کنه و رکوردش رو بشکنه .
اگر این اتفاق بیفته شان و اعتبار تیکر هم حفظ میشه .
فـعلـا . . .
سلام...
تیکر نباید دیگه تو رسلمنیا ببازه یعنی درست نیست که ببازه وقتی هم کین و برده و هم شان و باتیستا دیگه نباید ببازه به قول این دوستمون توهینی میشه به زحمات و شخصیتشون
باتیستا هم از نظر من باید بره ام ام آ و حداقل به همه ثابت کنه که از تمام استاران WWE برتره(حالا TNA)رو کاری نداریم!!!
در مورد بازنشستگی تیکر هم از نظر من اگه تو همین برگینگ رایتس ببازه و بره بهتره!!!
با اجازه...
حتما سینا باید رکورد تیکر رو بشکونه:55::55:
ارسلان جان گلد برگ هر چی بود بزرگتر از شان نبود اینو دیگه نگی خیلی گریه اوره . شان اگه از تیکر بیشتر نباشه کمتر از اون نیست پس وقتس شان باخت دیگه نباید کسی ببره . اینجوری هم به شعور بیست سال تماشاچیا و اون همه زحمات تیکر و بعدشم به شان توهین میشه که چرا بنا به بردن بود لجندری شان مایکلز نباید می برد ؟
با این وضعی که پیش اومده دیگه اصلا نباید باختی تو کار باشه که اگه باشه اون روز روز مرگ تیکر هست بنظرم توی دنیای رسلینگ .
[size=small]بعید نیست سینا رکردشو بزنه
شما فکر کردین سینا کم چیزیه:34::34::34:
یادتون نره سینا شان رو برده تو رسلمنیا پس این میتونه یه آمادگی ایجاد کرده باشه برای مردم که سینا بهتر هست(برای مردم معمولی)البته از لحاظ تجربه حضور تو wwe شان بیشتر بود اما من شانس سینا رو بیشتر میدونم از بقیه برای بردن:34::34: deadman[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jhon_cena
[size=small]
یادتون نره سینا شان رو برده تو رسلمنیا پس این میتونه یه آمادگی ایجاد کرده باشه برای مردم که سینا بهتر هست(deadman[/size]
البته شما اين رو زياد جدي نگير ! ! ! ! !
نه من این برد سینا رو حقیقی نمی دونم چون همه میدونن شان کی بود و سینا چی بود چی شد . اون از اولش مورد حمایت قرار گرفت . بردهاش بیشتر اوقات الکی و به زور وینس بود . واقعا بچگانست ادم لجندری شان مایکلز رو با عمو بامزی مقایسه کنه واقعا خنده اوره :11::11::11::11::11: سینا هیچی نیست و عمرا بتونه تیکر رو ببره
[size=medium][size=medium][size=small]دوستان به پستام دقت نمیکنین تو پرانتز نوشتم که برای مردم عادی:30:
[/size][/size]
آقا شایان درمورد شما هم بگم که جان سینا هم فرد کمی نیست به نظر من :34:[/size]