دارک مچ راء+جزئیاتی از اسمکدان امشب+خبری از براگینگ رایتس و . . .
سـلـام
آغاز فروش محصول WWE
[align=justify]همانطور که قبلا اشاره شده بود ، محصول جدید WWE بنام Wrestling’s Highest Flyers از امروز آماده ی فروش است.[/align]
خبرهایی از اسمکدان امشب
[align=justify]شوی اسمکدان امشب در Portland اجرا خواهد شد.هیچ مسابقه ای برای امشب اعلام نشده است.اما پیشتر گفته شده بود که کین و آندرتیکر در یک استریت فایت به مصاف هم خواهند رفت.به احتمال بسار زیاد مسابقات انتخابی برای اعضای تیم اسمکدان امشب برگزار خواهد شد.
[/align]
خبری از پی پی وی براگینگ رایتس
[align=justify]در پی پی وی براگینگ رایتس قرار است دو تیم راء و اسمکدان به مصاف هم بروند.اما طبق اعلام کمپانی این بازی هفت به هفت اجرا خواهد شد.تاکنون شش عضو تیم راء مشخص شده اند و تنها یک نفر باقی مانده است که هفته ی بعد مشخص می شود.اما در سوی دیگر اعضای تیم اسمکدان امشب مشخص خواهند شد.[/align]
برنامه ی جک سواگر
[align=justify]استار برند اسمکدان جک سواگر امروز از ساعت 10 صبح تا ظهر در برنامه ای واقع در Gresham, Oregon که محل تیپینگ اسمکدان است حاضر خواهد شد تا برای شوی امشب تبلیغ کند.
[/align]
دارک مچ دیشب راء
[align=justify]در دارک مچ دیشب شوی راء در یک بازی سه نفره رندی ارتن به مصاف وید برت و شیمس رفت که در نهایت موفق شد با زدن یک آر کی او به شیمس پیروز مسابقه باشد.[/align]
فـعلـا . . .
RE: دارک مچ راء+جزئیاتی از اسمکدان امشب+خبری از براگینگ رایتس و . . .
[align=center]و البته من اضافه کنم که بازی تیکر و کین در استریت فایت برای دارک مچ هست
من نمیدونم چهئ حکمتیه که کین هر هفته تو دارک مچ استریت فایت بازی داره؟
هفته ی پیش هم با بیگ شو بازی داشت:70: که برد:4:[/align]