تشكـر و قدرداني از 3 مدیر بازنشسته و زحمت کش
[align=center]
سلام
همونطور که دیروز برای مدیران جدید اعلامی داشتیم برای بازنشسته ها هم اعلامی داریم.
اول از همه محمد عزیز که برای مدتی تونست به انجمن برگرده و فعالیت داشته باشه ، هر چند که تو کارنامش مدیریت در انجمن رو قبلا هم داشته.
UniQue-M2JH « UniQue-M2JH
کیومرث عزیز که در بخش موزیــ.ـک ایرانی بودند و فعالیت بسیار خوبی داشتند ، هر چند دوران طولانی نبود مدیریتشون ولی فعالیت خوبی داشتند.
Demon Of Destruction « Demon Of Destruction
------------------------
و حالا ، افتخار این رو دارم که بازنشستگی بهترین مدیر بخش اخبار رسلینگ انجمن ، بهترین رفیق دوران زندگیم که فعالیت و اطلاعاتش واقعا در سطح عالی بود رو اعلام کنم.
خیلی حیف است که کسانی مثل این عزیزان رو از دست بدیم.
به افتخار پوریای عزیز کف مرتب بزنید !
[size=large]
KANE « KANE[/size]
تو نباشی تو دنیام ، یه ستاره تکو تنهام !
[/align]
باز هم از تمامی دوستانی که زمانی در کادر انجمن بودند و برای انجمن زحمت کشیدند تشکر میکنم . باید بگم درسته یک سری هاتون رو دیگه تو لیست انلاین ها هیچ وقت نداریم دیگه ولی خاطراتتون رو تو قلبمون داریم.
فعلا ...
RE: تشكـر و قدرداني از 3 مدیر بازنشسته و زحمت کش
منم از این عزیزان تشکر ویژه می*کنم ، در موقعیت* های مختلف خیلی* به انجمن کمک کردند .
به امید موفقیت در زندگی* واقعی*
[align=center]با تشکر از زحمات این سه عزیز و آرزوی سلامتی و کامیابی برای این عزیزان.[/align]
منم از فعالیت این3 تا دوس گل تشکر میکنم...
امیدوارم تو تک تک مراحل زندگیشون موفق باشن..
از این سه تفنگدار تشکر میکنیم !
یکی برای همه ، همه برای یکی ...
[align=center]من هم به عنوان یه کاربر کوچیک از انجمن به این بزرگی از فعالیت های این سه نفر به خصوص آقا پوریا که برای بخش رسلینگ زحمت
زیادی کشیدند قدر دانی میکنم و امیدوارم این مدیران بازنشسته روزی به فروم برگردن و تجربیات خودشون رو به کاربرای دیگه
انتقال بدن امیدوارم هر جا که هستند موفق و خوشحال باشند و از زندگی لذت ببرند [/align]
منم از این سه عزیز تشکر میکنم واقعا زحمات زیادی برای انجمن کشیدن امیدوارم تو زندگی هم موفق باشن.
- تشکّـر می کنـم از این زحمتان عزیز کـش ! :4:
امیدوارم مجددا یکـ روز شاهـد تاپیـک معرفی این دوستان به جمـع مدیـران باشیـم .
منم از زحمات این دوستان تشکر میکنم . :34: