صحبتهای جدید باتیستا :: دلیل ترک WWE+احتمال بازگشت به WWE و . . .
سـلـام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای باتیستا در مورد دلیل رفتنش از WWE و احتمال بازگشتش به WWE
[align=justify]در آخرین مصاحبه ی باتیستا با شبکه ی ESPN وی صحبتهایی را در مورد دلیل ترک کمپانی WWE و همچنین تصمیمش برای حضور در ام ام ای کرده است.با هم بخشی از این صحبتها را میخوانیم.
[/align]
چرا WWE را ترک کردی ؟
[align=justify]من از مسیری که قراردادم در WWE طی میکرد راضی نبودم.این اتفاق بعد از وضع قانون پی جی بیشتر پدیدار شد.من عاشق کشتی در اواخر دهه ی 90 بودم.عاشق استون کلد استیو آستین و عاشق د راک دوین جانسون .این نوع از کشتی مورد علاقه ی من بود.به مرور علاقه ی من به کشتی کشته شد و نوع کشتی حال حاضر را نمی پسندم.
[/align]
در حال حاضر چه چیزی به مردم می گویی ؟
[align=justify]من فقط به آنها می گویم که بیکار هستم و آنها به من می خندند.[/align]
در ام ام ای مشتهای واقعی خواهی خورد . نظرت چیست؟
[align=justify]من خودم به مدت 10 سال بادیگارد بودم.بنابراین خوردن مشت در صورتم چیز تازه ای نیست.من عاشق این مشتها توی صورتم هستم.من مشکلی ندارم.[/align]
آیا احتمال دارد به کمپانی WWE بازگردی ؟
[align=justify]من امیدوارم یک سری اتفاقاتی رخ دهد تا دوباره من آن اطراف دیده شوم و آن وقت در بازگشتم یک درخشش داشته باشم.من عاشق بچه ها هستم.نه فکر نکنید که من ضد بچه ها ( آنتی کید ) هستم.من فکر نکنم شیوه ی رفتار این بچه ها مثل شیوه ی آن بچه هایی باشد که با جان سینا دارند.نوع توجه این بچه ها با آنها تفاوت دارد و آن بچه ها (فن های سینا) مثل آدامس بادکنکی برایم هستند ![/align]
فـعلـا . . .
RE: صحبتهای جدید باتیستا :: دلیل ترک WWE+احتمال بازگشت به WWE و . . .
مصاحبه که تووپه
صحبتهای جالبی رو به میون اورده...
مخصوصا راجع به PG و بچه ها...
ممنون ارسلان جان
جریان این قانون pg چیه؟؟
منم دیگه حالم از کشتی کج بهم خورد با این قانون های مسخره ی مکمن برای بچه های 5-6 سال خوبه
[size=medium]بیچاره زورش گرفته از اینکه آخر تو استوری با سینا خداحافظی کرد
[/size]
منظورش از عشق به بچه ها چی بود؟
بادی گارد کی بود؟
بهش زور اومده که آخر استوری با جان سینا اونجوری له و لورده شد. قبل از قانون PG هم زیادی ادا در می آوورد، هر چند وقت یکبار هم میخواست بره....خیلی گنده تر از اون هنوز دارن توو wwe کار میکنند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the big red machine kane
بادی گارد کی بود؟
باديگارد شخص خاصي نبوده !
باديگارد يك رستوران , كافه يا يه بار بوده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
بهش زور اومده که آخر استوری با جان سینا اونجوری له و لورده شد. قبل از قانون PG هم زیادی ادا در می آوورد، هر چند وقت یکبار هم میخواست بره....خیلی گنده تر از اون هنوز دارن توو wwe کار میکنند...
بله بهش زور اومد که رفت.خیلی از استارها میتونن تحقیر شدن رو تحمل کنن و میمونن
باتیستا تا حالا بادیگارد چند نفر بزرگ بوده که اسمای اونا حتی تو کتابش بود...
باتیستا ورزشکار فوق العاده ای هست.
اگر در ام ام ای هم موفق نشه ثابت کرد که در این سن و بدون سابقه مبارزه واقعی
آمادگی بدنی بالایی دارد.
به نظر من باتیستا در ام ام ای در حد متوسط ظاهر میشود که این بزرگترین افتخار و امتیاز برای باتیستا محسوب میشه اما امیدوارم موفق ظاهر بشه...