✖ زندگی نامه و بیوگرافی کامل میشل مک کول ✖
با سلام . به درخواست مکرر یکی از دوستان با بیوگرافی میشل مک کول در خدمت شما هستم .
[align=center]|_________________________________________________ ___________________________|
|_________________________________________________ ___________________________|
|_________________________________________________ ___________________________|[/align]
[align=center]میشل لی مک کول دیــ وای موفق کمپانی دبلــیو دبلــیو ای که اکثرا در رینگ او را با نام میشل مک کول می شناسیم در تاریخ بیست و پنجم ژانویه سال 1980 در پلاتکای فلوریدا چشم به جهان گشود . مک کول بر خلاف اکثر کسانی که وارد دنیای رستلینگ شده اند ، از دوران کودکی و یا نوجوانی به رستلینگ فکر نمی کرد . میشل قبل از این که وارد رستلینگ بشود معلم دانش آموزان سال ششم ابتدایی بود . او در این رشته تقدیرنامه هایی نیز کسب کرده است . او همچنین در دبیرستان یکی از بازیکنان ماهر فوتبال آمریکایی بود و به کمک برادر بزرگترش بسیار موفق بود .
کریر رستلینگ رسمی او از سال 2004 شروع شد که میشل در دیــ وا سرچ این سال شرکت کرد اما چهارمین فردی بود که از رقابت ها حذف شد . علارقم این که او نتوانست این مسابقات را ببرد اما موفق شد تا قراردادی سه ساله با کمپانی دبلــیو دبلــیو ای عقد کند . در دوم مارس سال 2005 میشل اولین حضورش را به عنوان یک دیــ واری محبوب در شو اسمکــداون آغاز کرد و با تیم شدن با بیگ اسنو موفق به شکست داون ماری و رنه دوپره شد . بعد از چند درگیری با داون ماری و ملینا پرز میشل به لیگ او وی دبلــیو منتقل شد و ضمن تمرین برای آماده سازی بیشتر به گذارشگری نیز پرداخت .
در دوم جوئن سال 2006 میشل دوباره به رینگ اسمکــداون بازگشت و با کریستال دوست شد و درگیری طولانی با جیلیان هال و اشلی ماسارو داشت . این داستان همینطور ادامه داشت تا در نهایت یک برا اند پنتیز فیتل فور وی مچ در گریت آمریکن بش برگذار شد که در نهایت اشلی ماسارو پیروز مسابقه بود . بعد از این اتفاقات میشل به دلیل مصدومیت هایی از قبیل شکستگی مهره های کمر ، آسیب دیدگی قفسه سینه و مشکلاتی از ناحیه پا راهی بیمارستان شد . ظاهرا منشا اصلی این مصدومیت ها مربوط به زمانی بود که در او وی دبلــیو فعالیت داشت . در دوم دسامبر همان سال هم از بیمارستان مرخص شد .
در سی ام مارس سال 2007 میشل در یک تن دیــ وا تگ تیم مچ در شو اسمکــداون حضور یافت . در بیست و هشتم می همان سال میشل در یکی از شو های راء در مسابقات بیــ کینی کانتست شرکت داشت که در کمال تعجب با پشت سر گذاشتن ملینا توانست برنده اون مسابقات بشود . بعد از استوری لاین هایی با توری ویلســون ، ویکتوریا و جیلیان هال در چهارم جولای در اسمکــداون میشل توانست تا برنده دومین نشان گلدن دریم بشود که نشان اول به ناتالیا اختصاص یافته بود در نتیجه این دو می بایست در گریت آمریکن بش 2008 رو به روی هم قرار بگیرند تا اولین قهرمان دیــ واز چمپین مشخص می شد .
بعد از یک مسابقه بسیار زیبا میشل مک کول با اجرای سابمیشن هیل هولد توانست ناتالیا را شکست دهد تا اولین قهرمان کمربند دیــ واز چمپین باشد . در بیست و ششم دسامبر در شو اسمکــداون میشل در مقابل ماریس قرار گرفت تا از عنوان خودش دفاع کند . داور مخصوص این مسابقه هم ماریا بود . در نهایت ماریس برنده آن دیدار بود و میشل ناکام از رینگ خارج شد . بعد از این رویداد مهم ترین حضور او در بتل رویال بیست و پنج نفره دیــ واز بود که در پنج نفر آخر حضور داشت اما در نهایت به طور همزمان با میکی جیمز از رینگ خارج شدند و شکست خوردند .
بعد از این رویداد میشل مک کول با کمک آلیشا فاکس توانست در گریت آمریکن بش 2009 ملینا رو شکست بدهد تا اولین زنی در تاریخ کمپانی دبلــیو دبلـیو ای لقب بگیرد که هم برنده دیــ واز چمپین شده است و هم قهرمانی ومنز چمپین را یدک می کشد . میشل این کمربند را برای مدتی نگه داشت و همچنین با لیلا ال نیز دوستی صمیمی تشکیل داد و بعد از تشکیل شدن تیم اسم آن را لی کول نامیدند . میشل در رویال رامبل 2010 عنوانش را به میکی واگذار کرد اما خیلی زود پس گرفت . همچنین در اکستریم رولز 2010 نیز مقلوب بث فینیکس شد ولی باز هم با کمک لیلا توانست کمربند را پس بگیرد . میشل و لیلا در حال حاضر هر دو قهرمان یونیفاید دیــ واز چمپین هستند و دلیل این هم پیروزی میشل بر ملینا در نایت آف چمپینز همین سال بود .
در خارج از رینگ میشل چندین بار در کاور مجلات مهم همراه با بقیه دیــ واز و یک بار نیز همراه با جان سینا حضور داشته است . او همچنین در حال حاضر همسر آندرتیکر می باشد . باید دید آینده این دیــ وای جوان و در عین حال با تجربه چه خواهد شد .[/align]
RE: ✖ زندگی نامه و بیوگرافی کامل میشل مک کول ✖
[align=center]واقعا از همه چیش خوشم میاد
قیافه
استیل
قد بلند
نوع کشتی
و از همه مهمتر همسر حاج تیکره:4:
من فقط موندم چرا این امیر بدش میاد ازش؟؟:4:
در کل به نظرم دیوای اسطوره ای خواهد شد:4:
Michelle McCooL>Layla EL
با تشکر از امیر بابت بیو زیباش :7:[/align]
اره احسان.موافقم.همه چیش ردیفه به جز صداش.
هی من می خوام بحثو شروع نکنم انگار نمی ذارین . فقط صداش نیست دوست من ، قیافه ، تیپ و همه چیش ایراده . من نباید توهین کنم و قصد توهین هم ندارم اما وقتی این جمله رو می بینم :
نقل قول:
[align=center]Michelle McCooL>Layla EL[/align]
نمی تونم جلوی خودمو بگیرم . اونوقت که لیلا داشت تو رشته هایی مانند هنرپیشگی می درخشید میشل داشت تو رینگ اسمکــداون ل*ت می شد تا دو نفر نگاش کنن . به هر حال این دو پارتنرن پس لازم نیست سر این موضوع بحثی باشه .
ببخشید اگه تند رفتم ... فعلا ...
[align=center]بله:70:
ل*خت میشد؟؟؟:14:
لیلا بازیگر شما چند تا فیلم بازی کرده؟؟؟
چند تا از فیلم های اسکورسیزی رو رد کرده؟:55:
خوبه خودت تو بیو لیلا زدی که به قول خودت ل*خت میشدن با کلی و میرقصیدن:17:
یکم واقع بین باش امیر :86:
راستی آدم ...(گفتم بنویسم اخطار میگیرم:4:) ولی با بوگی من تیم نشه :26:
در ضمن توهین ممنوع :4:
[/align]
احسان جان بیا این بحث رو تموم کنیم تا هیلتر نشدیم :70: :4:
بعدش مگه خودش به میل خودش با بوگی من تیم شده ؟ :70: اینا همه برنامه کمپانی هست :70:
دیگه ادامه نده که ضایع می شه فقط بدون که :
[align=center]Layla El > Michelle McCool[/align]
نه.دیگه نامردی نکن دیگه!!!!!1اخه لیلا رو به میشل (اکوری پکور)مکول ترجیح میدی.
Layla El< Michelle McCool
نقل قول:
نه.دیگه نامردی نکن دیگه!!!!!1اخه لیلا رو به میشل (اکوری پکور)مکول ترجیح میدی.
:11::11::11::11::11::11:
[align=center]دوستان بحث رو تموم میکنید یا باهاتون برخورد کنم ![/align]
فعلا ...