جيم كري با «فيليپ موريس» به نيويورك و لس آنجلس ميرود
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پروژه سينمايي «دوستت دارم، فيليپ موريس» با بازي جيم كري از **٣ دسامبر (**١٢ آذر)، اكران محدود خود را از نيويورك سان فرانسيسكو و لس آنجلس آغاز خواهد كرد.
جيم كري در اين فيلم با بازيگراني چون «ايوان مك گرگور» همبازي شده است.
«سانتورو» بازيگر برزيلي آثاري چون «300» نيزنقش مقابل جيم*كري را در اين كمدي سياه ايفا كرده است.
بنابراعلام هاليوود ريپورتر، «دوستت دارم، فيليپ موريس» به كارگرداني «گلن فيكارا» و «جان ركوا» آماده نمايش شده است.
«جيم كري» در اين كمدي نقش پدري را ايفا مي*كند كه دستگير شده و رواني زندان مي*شود. او در آن*جا با هم*سلولي*اش نقشه فرار طرح كرده و تلاش مي*كند به اتفاق او از زندان فرار مي*كند.
كري آدمي است كه از نظر روحي و خانوادگي شكست خورده و اين سرخوردگي باعث شده براي جبران كمبودهايي كه در زندگي حس مي كند، به كلاهبرداري و دروغ روي بياورد. نكته جالب فيلم دوستت دارم، فيليپ موريس اينجاست كه داستان فيلم واقعي است و كاراكتر جيم كري در اين فيلم، يعني استيون راسل، واقعا در سال **١٩٩٨آن هم به شكلي تصادفي، بازداشت شده و لكه ننگي براي سيستم قضايي شيكاگو به حساب مي*آيد.
جرم ها و خلاف*هاي راسل چيزي شبيه خلاف*هاي كاراكتر لئوناردو دي كاپريو در «اگه مي*توني منو بگير» هستند، منتها در اواخر قرن بيستم روي مي*دهند.
نويسندگان فيلمنامه دوستت دارم، فيليپ موريس، نگارش فيلم موفق «بابانوئل بد» را در كارنامه دارند.
در آن فيلم يك تبهكار الكلي در لباس بابانوئل دزدي مي*كرد كه بيلي باب تورنتون با مهارت و استادي نقشش را بازي كرد. در هر دو فيلم يك جور فضا و روابط انتزاعي بر رئاليسم اثر سايه انداخته كه ظاهرا مختص اين دو نفر است.
دوستت دارم، فيليپ موريس چندين شوخي كلامي و موقعيت خوش ساخت دارد؛ مثل غذاي ويژه*اي كه راسل و محبوبش در زندان مي*خورند يا نحوه راه افتادن كارها در زندان. اين شوخي*ها، تند و تيز و جسورانه هستند و در لايه زيرين آنها، نوعي تلخي و پوچي جريان دارد. چند صحنه كاملا غم انگيز هم در فيلم هست.
فيلم*نامه كمدي «فيليپ موريس» براساس كتابي از «استوير مك ويكر» توسط كارگردانان پروژه نوشته شده است.
«لسلي من» در نقش همسر شخصيت «پرو تاگونيست» (پيش*برنده داستان) ظاهر مي*شود و «جود آپاتوو» تهيه*كنندگي اين كمدي را برعهده داشته است.
از مطرح*ترين فيلم*هاي جيم كري مي*توان به بله قربان گو (پيتون ريد) ، **٢٠٠٧ -شماره **٢٣ (والتر) ، **٢٠٠٥-شوخي با ديك و جين (ديك) ، **٢٠٠٤ -مجموعه وقايع ناگوار لموني اسنيكت (كانت اولاف) ، **٢٠٠٤ -درخشش ابدي يك ذهن پاك (جوئل بريش) ، **٢٠٠٣-بروس قادر (بروس نولان) ، **٢٠٠١- مجستيك (پيتر اپلتون) ، **٢٠٠٠- چگونه گرينيچ كريسمس را دزديد (گرينيچ) ، **٢٠٠٠- من، خودم و آيرين (چارلي بيليگيتز/لوك تريمبل/خودم) ، **١٩٩٩- مردي بر ماه (توني كليفتون) ، **١٩٩٨-سيمون بيرچ (جواني جو ونتوورت) ، **١٩٩٨- نمايش ترومن (ترومن بروبنك) ، **١٩٩٧-دروغگو دروغگو (فلچر ريد) ، **١٩٩٦-مرد كابلي (مرد كابلي) ، **١٩٩٥ -ايس ونچورا: هنگامي كه طبيعت فرا مي خواند (ايس ونچورا) ، **١٩٩٥ - بتمن براي هميشه (ريدلر/ادوارد نيگما) ، **١٩٩٤-خنگ و خنگ تر (لويد كريسمس) ، **١٩٩٤ -ماسك (استنلي اپكيس) ، **١٩٩٤-ايس ونچورا: كارآگاه حيوانات (ايس ونچورا) ، **١٩٨٩-كاديلاك صورتي (كمدين)، دختران زميني ساده اند (ويلپاك) ، **١٩٨٨- استخر مرگ (جاني اسكوارز) ، **١٩٨٦- پگي سو ازدواج كرد (والتر گتز) ، **١٩٨٣- همه چيز در طعم خوب (رالف) ، **١٩٨٣- معرفي... جانت (توني موروني) ، **١٩٨٣- كوه مس (بابي تاد).
آخرين فيلم «جيم كري» كه دو جايزه گلدن گلوب را در كارنامه بازيگري اش دارد، فيلم « بله قربان گو» بود.
اواخر سال گذشته جيم كري، بازيگر و كمدين سرشناس هاليوود نشان ادبيات و هنر فرانسه را دريافت كرد.
[/align]