خبر فوری: تیکر در برگینگ رایتس شکست میخورد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید پی پی وی برگینگ رایتس قرار هست این یک شنبه برگزار بشه و مهم ترین بازی که قرار
هست در این پی پی وی برگزار بشه شاید از نظر خیلیا بازی بین تیکر و کین به صورت زنده به گور کردن یا خاک کردن و اصطلاح
انگیلیسیش هم Buried Alive match هست خب درگیری بین تیکر و کین حدود دو ماهی هست که شروع شده و جزو بهترین
درگیری های انجام شده در سال 2010 بوده تا به الان این دو در دو پی پی وی قبلی با هم روبرو شدند که در هر دو بازی کین
تونست با اقتدار بر برادر خودش یعنی تیکر غلبه کنه که لازم به ذکر هست که بازی دوم این دو در هل این سل بود که تقریبا
همه ی تاشاگران دوست داشتند تیکر بازی رو ببره که اینگونه نشد اما بعد از اون بازی بازی این دو در برگینگ رایتس با
شرایطی که توضیح داده شد تبلیغ شد اما طرفدار های تیکر میدونند که تیکر در حال حاضر از مشکل تنفسی شدیدی بعد
از عمل جراحی بینیش رنج میبره و هنوز درد زانوش رو احساس میکنه و الان هم در حال حاضر از مصدومیت شدید کتف رنج
میبره و نیاز به جراحی داره و سایتی که خبر رو اعلام کرده نوشته تیکر هنوز مصدومیت های قبلیش رو هم داره ولی
مصدمیت کتف او از همه شدید تره و اون نیاز به عمل جراحی داره و با این اوصاف او بعد از عمل هم نیاز به استراحت داره
پس بعید به نظر میرسه که تیکر در برگینگ رایتس پیروز از میدان خارج بشه[/align]
RE: خبر فوری: تیکر در برگینگ رایتس شکست میخورد
[align=center]من فکر نمیکنم تیکر اینبار هم ببازه
سه بار پشت سر هم باخت به یه نفر مسخرس برای تیکر:26:
بنابراین با توجه به این شایعات من فک میکنم تیکر برندس
با تشکر از مهرشاد بابت خبر!!![/align]
نقل قول:
من فکر نمیکنم تیکر اینبار هم ببازه
سه بار پشت سر هم باخت به یه نفر مسخرس برای تیکر26
بنابراین با توجه به این شایعات من فک میکنم تیکر برندس
با تشکر از مهرشاد بابت خبر!!!
[align=center]
تیکر تو استوری اصلی قرار نبوده ببازه ولی با توجه به مصدومیت جدیدی که پیدا کرده و باید سریعا عمل بشه من موندم اصلا چجوری میخواد تو برگینگ رایتس حاضر بشه چه برسه به اینکه بخواد ببره یا ببازه:4:[/align]
اصلا 3 باخت پیاپی مسخره نیست ... همونطور که باتیستا 3 بار پیاپی به سینا باخت ....
یه مسئله رو باید در نظر بگیرید و اون هم اینه که تنها کسی که مرده و دوباره زنده شده همین تیکر هست .. پس اگه تیکر پیروز بشه این اتفاق برای کین هم میفته و اون موقع هست که مسخره میشه !! یعنی کین کاملا مشابه تیکر میشه بیشتر فن های تیکر رو که اجرا میکنه فیگور هاش هم که مشابه هست این کار رو هم که اگه بخوان انجام بدن که دیگه هیچی ...!!! پس بهترین گزینه همینه که تیکر ببازه و نزدیکی های رسلمنیا برگرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Vince McMahon
اصلا 3 باخت پیاپی مسخره نیست ... همونطور که باتیستا 3 بار پیاپی به سینا باخت ....
یه مسئله رو باید در نظر بگیرید و اون هم اینه که تنها کسی که مرده و دوباره زنده شده همین تیکر هست .. پس اگه تیکر پیروز بشه این اتفاق برای کین هم میفته و اون موقع هست که مسخره میشه !! یعنی کین کاملا مشابه تیکر میشه بیشتر فن های تیکر رو که اجرا میکنه فیگور هاش هم که مشابه هست این کار رو هم که اگه بخوان انجام بدن که دیگه هیچی ...!!! پس بهترین گزینه همینه که تیکر ببازه و نزدیکی های رسلمنیا برگرده
با توجه به این مصدومیتهایی که تیکر داره در بهترین حالت نیاز به 8 یا 9 ماه ریکاوری داره...
و بعد از اون هم تازه ممکنه که بعضی از مشکلاتش به طور دائم حل نشن از قبیل مشکل زانوش که خیلی وقته باهاش روبرو هست... البته مشکل تنفسیش هم جدیه در کل من فکر نمیکنم دیگه آندر بعد از این مسابقه برگرده یا به عبارتی میتونیم بگیم این آخرین بازی تیکر هست و یا برای آخرین بار میمره و دیگه زنده نمیشه:10::2:
....
پس ما دیگه به چی دبلیو دبلیو ای نگاه کنیم؟ :10::10::10:
فقط ادج ، رندی ، تریپل اچ و ری میستریو موندن. اینام که برن دیگه دبلیو دبلیو ای هیچ چیش واسه تماشا نمیمونه :10:
البته این نظر منه.
بابا این چه مسخره بازه ایه که وینس مکمن راه انداخته ؟ همه ی استار ها رو یا میاره به raw یا شوتشون میکنه بیرون
بیچاره smack down که توش پشه هم پر نمیزنه باید درخواست بدیم یه مشت افغانی بفرستن اون برند
[size=medium]اما سوال اساسی من اینه که یک نفر چند بار میتونه یه champion رو چلنج کنه اخه این دفعه ی شصتمه که تیکر کین رو چلنج کرده [/size]
امکان سومین باخت تیکر هست اما این پایان استوری لاین نیست و من مطمئنم تیکر برنده استوری خواهد بود .