استون کلد و آندرتیکر در رسلمانیا 30 ! | نظر جیم راس
سـلـام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای جیم راس | بازی آخر آندرتیکر در مقابل استون کلد استیو آستین
[align=justify]آنوسر سابق WWE جیم راس، وبلاگ خود را آپدیت کرد و صحبتهایی را در مورد آخرین بازی آندرتیکر انجام داد.با هم این صحبتها را میخوانیم.
صحبت از استون کلد است.طرفداران به من ایمیل زدند و نظرم را در مورد این بازی پرسیده اند.آندرتیکر در مقابل استون کلد در رسلمانیا 30 و پایان کار برای آندرتیکر ! این عالی است.شایعاتی در مورد این بازی شده است، اما احتمال رخ دادنش کم است.من بیشتر دوست دارم در مورد رسلمانیا 27 صحبت کنم که همچنان حریف تیکر نامعلوم است.استون کلد همیشه در مورد احتمال بازگشتش به رینگ یک جمله ی کلیشه ای می گوید: هرگز نگو هرگز !
این خیلی هیجان آور است که دوباره استیو لباس کشتی بپوشد و پا به رینگ بگذارد.اما استیو راه خودش را انتخاب کرد و می خواهد تبدیل به یکی از ستارگان هالیوود شود.به علاوه اینکه شما دوست دارید استون کلد دوباره به رینگ بازگردد ، در رسلمانیا روبروی تیکر بایستد و ببازد ؟ بخاطر اینکه آندرتیکر هرگز در رسلمانیا نمی بازد ! و منظور از هرگز ، هرگز است ! ( توضیح : منظور جیم راس این است که هرگز آندرتیکر در رسلمانیا نمی بازد ، اما استون کلد می گوید که هرگز نگو هرگز ! )[/align]
فـعلـا . . .
RE: استون کلد و آندرتیکر در رسلمانیا 30 ! | نظر جیم راس
[size=small]عجب
جالبه
من که فکر نمیکنم استون کلد دیگه جلو آندر بیاد بازی کنه
همچنان شانس عمو رو بیشتر میدونم برای زدن رکورد آندر:34::34::34: :34:[/size]
منم فكر نكنم استن كلد برگرده و ببازه در ضمن شما واسه هيچكس شانس قائل نشو كه تيكر:34:رو ببره اونم تو رسلمنيا.درضمن عمو ميتونست ويد برت رو ميبرد.شما واقعا فكر ميكني سينا ميتونه آندرو تو رسلمنيا ببرهjhon_cenaجان!!!
بابا همینجوریش تیکر داره به زور خودش رو به بازیهاش میرسونه.بعد اونوقت تو WM30 بیاد و با اسنیک بازی کنه؟:27:
کار تیکر خیلی طول بکشه 1 ساله نه بیشتر.از اون طرف هم هیچ کدوم از این دو استار به خاطر مصدومیت هاشون(اسیب مغزی
استیو با پای مصدوم تیکر)بتونن جلوی هم دووم بیارن.کار تیکر هم توی این یکی دو سال تمومه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط great undertaker
منم فكر نكنم استن كلد برگرده و ببازه در ضمن شما واسه هيچكس شانس قائل نشو كه تيكر:34:رو ببره اونم تو رسلمنيا.درضمن عمو ميتونست ويد برت رو ميبرد.شما واقعا فكر ميكني سينا ميتونه آندرو تو رسلمنيا ببرهjhon_cenaجان!!!
[size=small]وید برت که همش استوری بود
والا عمو که از پس یه م.ا.ر.م.و.ل.ک بر میاد:34:
به هر حال تنها فردی هست که تا حالا با تیکر بازی نکرده و شانسش هم بیشتره
[/size]
به نظر من اگه قرار بود تيكر به كسي ببازه (در راستومينيا) اون كس كين بود...
كه اون هم ، با توجه به اين مسابقاتي كه الان دارن با همديگه انجام ميدن، داره بي مزه ميشه!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jhon_cena
نقل قول:
نوشته اصلی توسط great undertaker
[size=small]وید برت که همش استوری بود
والا عمو که از پس یه م.ا.ر.م.و.ل.ک بر میاد:34:
به هر حال تنها فردی هست که تا حالا با تیکر بازی نکرده و شانسش هم بیشتره
[/size]
منظورت از مارمولك كيه؟اگه كسي ميخواست آندر رو تو رسلمنيا ببره شان مايكل بود نه عموتون
اتفاقا عمو خیلی شانس داره که برنده بشه...اگه هم کمپانی بخواد رکورد تیکر رو بشکونه،اونو بدست کسی میشکونه که حداقل تا ۵ سال بتونه واسه کمپانی کشتی بگیره،نه استون کلد که بیاد فقط یک بازی انجام بده،اونم تو رسلمنیا،اونم با تیکر،بعدشم تیکر رو ببره.در حال حاضر شانس سینا و کین از همه بیشتره.اونم از وقتی که معلوم شده که تیکر باز هم بعد براگینگ رایت بخاطر آسیب دیدگی کتفش حداقل تا رسلمنیا غائبه.
عمو بیاد ماله باتیستا رو فعلا بخوره.سامر اسلم 2008 که یک بازی واقعی بود برخلاف این استوریهای 2010 دیدید چه جوری باتیستا گردنشو شیکوند.باتیستا نتونست اندر رو ببره اونوقت جان سینای لانتوری اندرو ببره؟
فکر میکردم آندر زودتر از اینها بازنشسته شه :57: