آپدیت بر روی اندر تیکر و زمان بازگشت او ( بسیار مهم )
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید تیکر دیشب در بازی زنده به گور شدن باخت و مطمئنا تا مدتی خبری از او نخواهد بود اما
همونطور که میدونید تیکر قرار بود بازی دیشب رو ببره و در کل در درگیریش با کین پیروز بشه اما اون با مصدومیت شونه
خودش که براش اتفاق افتاد و نیاز به عمل سریع داشت این استوری رو باخت تا دوباره به استراحت بره و برای مدتی تجدید
قوا بکنه اما شاید برای بسیاری از طرفدار های بی شمار تیکر این سوال پیش اومده که آیا تیکر برای همیشه رفته و دیگه
برنمیگرده جواب این سوال رو مسوولان کمپانی دبلیو دبلیو ای دادند اون ها برنامه ریزی ککردند که تیکر در رویال رامبل 2011
برگرده و به احتمال بسیار زیاد قهرمان ببشه و بعد هم با یک استوری زیبا و خوب راهی رسلمنیا بشه تا دوباره از رکورد افسانه
ای خودش در رینگ رسلمنیا دفاع کنه اما این موضوع هم میتونه پایه ی برنامه ریزی برای یکی شدن تایتل های سنگین وزن
و دبلیو دبلیو ای باشه که حتما یک پای این بازی آندر تیکر هست [/align]
RE: آپدیت بر روی اندر تیکر و زمان بازگشت او ( بسیار مهم )
چجوري آندرتيكر زير خاك موند خفه نشد يا جريان اون مسابقه چيه؟
به خاطر اسپم نظر من رو بعد اينكه ديدي پاك كن و جواب من رو بده دمت گرم
نقل قول:
چجوري آندرتيكر زير خاك موند خفه نشد يا جريان اون مسابقه چيه؟
به خاطر اسپم نظر من رو بعد اينكه ديدي پاك كن و جواب من رو بده دمت گرم
[align=center]
ببین داداش اگه اوور دلیمیت رو دیده باشی سینا از بالای ماشین رو باتیستا فینیشر میزنه اون پایین حتما یک چیز هایی هست تا استار آسیب نبینه احتمالا برای تیکر هم وفتی یه کم خاک روش میریزن از زیر میره بعد خاک روی هیچی میریزند و مثلا خاک میشه بدل کاری هست دیگه سر تیکر بلایی نمیاد نگراان نباش!!![/align]
بعید میدونم تیکر تو رویال برنده شه
شاید باعث حذف شدن کین بشه ولی بردن تو رویال بعیده
اگه تو رویال رامبل برگرده و دوباره قهرمان بشه خیلی بهتره تا اینکه توی رسلمنیا بیاد و دوباره با کین بازی کنه...خیلی تکراریه دیگه...