سالگرد ازداوج استفانی + زمان بازگشت تیکر ( قطعی ) + dvd های اسمک دون
[size=medium][align=center]dvd های اسمک دون[/align][/size]
[align=center]خب کمپانی دبلیو دبلیو ای امروز با عرضه ی بازی اسمک دان ورسز راو دی وی دی های خودش رو تحت عنوان
Best of SmackDown, 2009-2010 به صورت دی وی دی عرضه ی بازار کرد[/align]
[size=medium][align=center]زمان بازگشت تیکر ( قطعی )[/align][/size]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید تیکر از ناحیه کتف شدیدا مصدوم هستش و نیاز به عمل جراحی داره این مصدومیت تیکر خیلی از
برنامه ها رو بر هم زد و حالا زمان دوری او از رینگ به طور قطعی معلوم شده او پس از عمل جراحی که در طول این هفته برگزار میشه
حدود 4 ماه از رینگ دور خواهد بود و احتمالا در رویال رامبل بر خواهد گشت و بعد هم مسوولان اطمینان دادند که تیکر با یک استوری
بسیار زیبا در رسلمنیا حضور خواهد داشت [/align]
[size=medium][align=center]سالگرد ازداوج استفانی و تریپل اج [/align][/size]
[align=center]خب استفانی مکمن و تریپل اچ در حال جشن گرفتن هفتمین سالگرد ازدواجشون هستند[/align]
RE: سالگرد ازداوج استفانی + زمان بازگشت تیکر ( قطعی ) + dvd های اسمک دون
تیکر چجوری زندس تا الان ؟
کمر .. پا .. کتف !
چند وقت دیگه اسکلتش میاد تو رسلمینا رکوردشو حفظ میکنه ! :27:
اگه آندر قهرمان رامبل شه پس كريس جريكو چجوري برميگرده؟مگه قرار نبود كريس برگرده قهرمان رمبل بشه!اين دبليو دبليو ايم چت ميزنه ها!البته من خودم دوست دارم آندر قهرمان بشه ولي به كريس جريكو هم خيلي كم داره توجه ميشه!به نظر من كريس بايد فيس برگرده نه مثل قبل هيل
نقل قول:
اگه آندر قهرمان رامبل شه پس كريس جريكو چجوري برميگرده؟مگه قرار نبود كريس برگرده قهرمان رمبل بشه!اين دبليو دبليو ايم چت ميزنه ها!البته من خودم دوست دارم آندر قهرمان بشه ولي به كريس جريكو هم خيلي كم داره توجه ميشه!به نظر من كريس بايد فيس برگرده نه مثل قبل هيل
[align=center]
ببین دوست عزیز این مصدومیت تیکر غیر قابل پیش بینی بود و اصلا قرار نبود ببازه قرار بود ببره ولی حالا که باخته از همه چی مهم تر
برا کمپانی استوری تیکر تو منیا هست که با توجه به اینکه 4 ماه ریکاوری داره کار کمپانی خیلی سخت میشه برای درست کردن یه
استوری جالب بعد دوستان توجه داشته باشند که طرفدار ها امسال یه چیزی خیلی بزرگتر و بهتر از بازی و هیستوری شاون و تیکر
میخوان!!![/align]
آندر به هیچ وجه رویال رو نمیبره. احتمال بازی با سینا هم کمه.
قراره توی رامبل برگرده و هیچ منبعی هم اعلام نکرده که قهرمانه .... پس نیازی نیست در مورد قهرمانی جریکو شک کرد ( و البته ممکنه اون هم قهرمان نشه و یکی از اعضای نکسوس برنده بشه .. هیچ چیزی تا شب بازی معلوم نیست چون در لحظات آخر ممکنه تصمیم عوض بشه )