حریف جدید تیکر در رسلمنیا 27 ( بسیار مهم )
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید تیکر بازی زنده به گور شدن رو در مقابل کین باخت و نتونست عنوان سنگین وزن رو بدست بیاره اون
این بازی رو با دخالت نکسوس باخت و همونطور که میدونید ابتدا دلیل این کار رو این اعلام کردند که این کار برای این انجام شد که تیکر
قدرتش زیر سوال نره و این بازی رو با نامردی ببازه اما مسوولان دبلیو دبلیو ای تصمیم گرفتند از این دخالت نهایت استفاده رو ببرند و حالا
وید برت رو هم به لیست استار هایی که قرار هست در رسلمنیا در مقابل تیکر بازی کنند اضافه کردند و شانس اون رو از همه بیشتر
خوندند و تئوری این هست که تیکر در رامبل برگرده و قهرمان بشه و در رسلمنیا سر تایتل با برت بازی کنه و به نوعی از اون که سردسته
ی گروه نکسوس هست انتقام بگیره
همینطور شیمس و سینا هم در این لیست حضور دارند و در چند ماه پیش شانس شیمس از سینا بیشتر اعلام شد برای روبرو شدن با تیکر
در رسلمنیا اما حالا مسوولان کمپانی دبلیو دبلیو ای دارند شانس اون رو کمتر میکنند برای حضور در برابر تیکر و شیمس به دلیل دارا
نبودن محبوبیت نزد طرفدار ها و همینطور سابقه داره از لیست کنار میره و حالا سینا و برت هستند که احتمال حضور در برابر تیکر در
رسلمنیا رو دارند و همینطور قطعی شده که کین در برابر تیکر در رسلمنیا قرار نخواهد گرفت و استوری این دو تموم شده محسوب میشه [/align]
RE: حریف جدید تیکر در رسلمنیا 27 ( بسیار مهم )
اوون طوری تیکر باید درفت شه را یا وید برت درفت شه اسمکداون فک نکنم برت حریفش باشه
نقل قول:
اوون طوری تیکر باید درفت شه را یا وید برت درفت شه اسمکداون فک نکنم برت حریفش باشه
[align=center]نه ربطی نداره سهند جون مگه باتیستا که تو اسمک دان بود با سینا که تو راو بود تو رسلمنیا بازی نکرد؟:4: تو استوری های بزرگ
معمولا برند رو دخالت نمیدند[/align]
نقل قول:
تیکر هیبتش زیر سوال نره
هیبتش زیر سوال نره چیه کین هم واسه خودش کسیه ! مگه از یه تازه کار باخته که اینطور میگن
با این یارو سر دسته نکسوس هم به نظر میاد که بازی نمکینه
احتمال این که این دو تا با هم مسابقه بدن خیلی بعید به نظر میرسه وید هنوز یک سال هم نیست که در کمپانی هستش فکر نمیکنم کمپانی چنین ریسکی رو بپذیره و وید رو در برابر تیکر قرار بده اگر تیکر قرار باشه در رامبل برگرده احتمال این که در پی پی وی المیشن چمبر در برابر نکسوس قرار بگیره خیلی بیشتره تا رستلمنیا
[size=small]خود تیکر مگه نگفته که روز های آخر حضورش هست؟
به نظرم تو رسلمنیا باید بره دیگه:30:
به دست عمو:34:
به قول دوستان بعید هست که با برت بازی کنه[/size]
اگه این wwe هست من فکر کنم واسه اینکه تیکر بره همه کسای که تیکر تو این چند سال بردشو رو ور میدارن میارن
هی یکی یکی به تیکر فینیشر میزنن تا خدایی نکرده به هیبتش لطمه وارد نشه...:4:
اخری هم سینا میشه که با اس تی اف یو تمامش میکنه..البته بعد از 20..0 شدنش
[align=center]آقا من یه چی بگم این هیبت تیکر رو تو متن نوشته من ترجمه کردم واقعا هم راست میگن سه بار پشت سر هم تیکر باخت مخصوصا دو
تا بازی آخر که زنده به گور کردن و هل این سل تخصص تیکر هست بعد بیان ببرنش زشته به خدا:70: حالا طرف گلدبرگم باشه افت
داره:4:[/align]
همین فرداست که بگن هورنسواگل حریف بعدی تیکر تو رستلمیناست :11::11::11:
بابا اینا تیکر رو دارن مسخره میکنن آخه وید برت هم شد حریف واسه تیکر که فردا تو تاریخ دبلیو دبلیو ای بنویسن
AT WRESTLEMANIA THE UNDERTAKER DEAFETED WADE BARRET 19 - 0 :11:
بیچاره تیکر آبروی رکوردش رو بردن
بله دوستان .. همونطور که هفته هاست من میگم و هیچ کسی توجه نمیکنه .. چند هفته ای بود که میگفتم احتمال رویارویی تیکر و برت بیشتر از بقیه هست و شما توجه نکردید.... حالا هم زیاد نگران نباشید تا اون موقع خیلی اتفاقات ممکنه بیفته .. ولی اگه همه چیز روال عادیش رو طی کنه تیکر در رسلمنیا به وید برت خواهد باخت