باتیستا : از جان سینا دلخورم !
سـلـام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
مصاحبه ی جدید باتیستا | از جان سینا دلخورم !
[align=justify]فوق ستاره ی سابق دنیای کشتی و کمپانی WWE در مصاحبه با یکی از برنامه های رادیویی صحبتهایی را در مورد موارد مختلف از جمله میلی نسبت به قانون PG در WWE ، حضور در شوی تلوزیونی Chuck ، آینده ی خود در صنعت سینما و همچنین دلخوری و ناراحتی از جان سینا انجام داد.
بخشی از صحبتهای او را در مورد دنیای کشتی می خوانیم.
دیو گفت: در آخرین ماندی نایت راء قبل از رسلمانیا 26 ، من از شرایط بوجود آمده و پرومویی که در مقابل سینا اجرا کردم ناراحت شدم. ( توضیح : منظور باتیستا پرومویی است که در آن شروع به مسخره کردن سینا کرد و گفت شما طرفداران هیچ معنایی برای من ندارید و من فقط برای پول کار میکنم ! ) دیو ادامه داد: اما پس از این اتفاق بعضی از همکارانم من را ستایش کردند ولی وینس مکمن گفت که من از این متنفر بودم !
دیو همچنین ادامه داد در یکی از پروموهای اوایل سال جاری در ماندی نایت راء هم جان سینا پرومویی را اجرا کرد که من بیشتر ناراحت و دلخور شدم !
نکته ی جالب اینجاست که دقیقا اوایل سال جاری و قبل از رسلمانیا بود که اعلام شد دیو باتیستا در پی پر ویوی اُور دِ لیمیت به کارش در WWE پایان خواهد داد.چیزی که مشخص است این است که یکی از دلایل اصلی ترک کمپانی WWE از سوی باتیستا راضی نبودن او از وضع قانون پی جی و کمپانی WWE است و از سوی دیگر او از استوری لاین در نظر گرفته شده بین خودش و سینا ناراضی بوده است.[/align]
فـعلـا . . .
RE: باتیستا : از جان سینا دلخورم !
ارسلان جان چرا از سینا دلخوره...
منظورش کی بود..مگه سینا چی گفته بود یا چیکار کرده بود...؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sniper
ارسلان جان چرا از سینا دلخوره...
منظورش کی بود..مگه سینا چی گفته بود یا چیکار کرده بود...؟؟؟؟
سلام
ببین همینطور که زمان میگزره پشت پرده ی دلیل قطع همکاری باتیستا با WWE داره مشخص میشه.
خب دیو تو این مصاحبه گفته به شدت از قانون پی جی متنفر شده بودم.بعد ادامه داده و گفته تو استوری لاینش با سینا تو یه پرومو قبل از رسلمانیا 26 که مقابل سینا داشته خیلی ناراحت شد و تو یه پروموی دیگه که سینا مقابل باتیستا داشته خیلی ناراحت شده.
ببین دقیق نگفته که جان سینا چی گفتی یا مورد چی بوده ، ولی کامل مشخصه که از استوری با سینا ناراضی بوده.همونطور که خودش گفته از پرومویی که مقابل سینا داشتم ناراحتم ( اگه اشتباه نکنم همون پرومویی رو میگه که توش سینا رو مسخره میکرد ) احتمالا پرومویی که سینا هم داشته باتیستا رو به مسخره کشیده یا چیز دیگه ای ، دقیق نمیدونم !
در اضافه گفته من نسبت به سینا بی میل شده بودم و دیگه رغبتی نداشتم تا کار کنم. حالا باید با گذشت زمان دوباره صحبتهای جدیدی رو از سوی باتیستا یا کسای دیگه بشنویم تا ببینیم دلیل چی بوده !
فعلا . . .
اگه نظر منو بخواين اصلا هيل كردن باتيستا با برنامه نبود و استوري جالبي براش نريختن و باخت پي در پي به جان سينا در شن باتيستا نبود:27:
مثلا الن نگاه كنيد با چه استوري خوبي دارن سينا هيل مي كنن كه جوري كه به سينا سخت نگزره و هيل شدن بهش مزه بده انگار كه هنوزم فيس:26:
[align=center]من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ولی تمام اینا نشون میده که WWE آشغالترین و عقده ای ترین کمپانی دنیاست:70: [/align]
[size=small][size=medium]بابا منم قبول دارم استوری سینا و باتیستا جالب نبود اما سینا هم چیزی از
باتیستا کم نداره[/size][/size]
واقعا در حد باتیستا بد کردند خیلی ها مثل سینا هل شدند ولی نه با این وضع فجیع واقعا در حقش نامردی کردند
بین سینا و باتیستا باید کسی که بچه ها دوستش داشتن رو بهتر نشون میدادن که همین کارم کردن
خوده باتیستا هم که میگه خودم دوست نداشتم بگم از طرفدارن خوشم نمیاد و مجبور بودم و از این ناراضی بوده
حالا دیگه باتیستا بر نمیگرده؟ میگفتن شاید رسلمنیا 27 برگرده:21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghahreman_Dj
اگه نظر منو بخواين اصلا هيل كردن باتيستا با برنامه نبود و استوري جالبي براش نريختن و باخت پي در پي به جان سينا در شن باتيستا نبود:27:
مثلا الن نگاه كنيد با چه استوري خوبي دارن سينا هيل مي كنن كه جوري كه به سينا سخت نگزره و هيل شدن بهش مزه بده انگار كه هنوزم فيس:26:
مگه الان هیله؟
مگه بریکیگ وندیدین ماشالا فیس تر ار همیشه