حرف های جدید پاول بیرر + خیانت او به تیکر + بازگشت او و ...
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]پاول بیرر منیجر آندر تیکر که به او در پی پی وی هل این سل خیانت کرد حرف ها و صحبت های جالبی رو در مورد برگشت خودش و
خیانتش به تیکر زده کنه خوندن اون خالی از لطف نیست
بازگشت او به دبلیو دبلیو ای : وقتی اونا برای اولین بار به من پیشنهاد دادند من خیلی راحت رد کردم من
فکر نمیکردم دوباره بتونم این کار رو انجام بدم بعد از اینکه همسرم رو از دست دادم اما بعد از کمی که فکر کردم متوجه شدم این
همون کاری هست که همسرم مایل بود انجام بدم و من باید برگردم و بعد من فهمیدم که این میتونه برای من یک درمان باشه برای
اتفاقاتی که برام افتاده پدر و مادر من زود فوت کردند و دو پسر دارم که هر دو ازدواج کردند و من الان تو خونه خیلی تنها هستم با این
که خانواده ای دارم ولی خیلی تنها هستم من الان از بازگشتم خیلی خوشحالم
خیانت به آندر تیکر : من وقتی به آندر تیکر تو هل این سل خیانت کردم منتظر بودم اتفاقی بیوفته بعد از پی
پی وی من 10000 تا ایمیل دریافت کردم که به من گفتند از من متنفرند و حتی تهدیدم کردند که خونم رو آتش میزنند اما از اون ده
هزار ایمیل 10 نفر برام نوشته بودند که از بازگشتم خیلی خوشحالند بازگشت من و خیانت من به تیکر محبوبیت اون رو خیلی زیاد کرد
و در حالی که دو ماه دیگه تا شروع پروژه ی رسلمنیا مونده و این محبوبیت میتونه اون رو برای حفظ رکوردش در رسلمنیا کمک کنه
پاول بیرری متفاوت؟؟؟؟؟ : بازگشت من باعث شده تا من پاول بیرری متفاوت باشم من دیگه صورتم رو
گریم سفید نمیکنم و صدام رو هم عین قبل نازک نمیکنم [/align]
RE: حرف های جدید پاول بیرر + خیانت او به تیکر + بازگشت او و ...
[align=center]این پائل یه جوریه به نظر من
انگار آدمیزاد نیست
3D انگار:55:
اون ک.سخلا رو نیگا که ایمیل تهدید به این زدن
چه جوگیرایی هستن:55:[/align]
این که هم گریم می کنه هم صداشو زنونه می کنه باز :70:
مرتیکه دیوانست ... :4:
يه آدم رواني و ديوانه ..... فقط همين براش كافيه :17:
این آدمی که بهش میگی روانیه کسیه که اگر نبود وضع کین و تیکرام معلوم نبود
همین آدم روانی بود که تو دهه 90 کین و معرفی کرد
همین آدم روانی بود که تیکر رو به اینجا رسوند
سابقه پل توی رستلینگ به حدی هست که قابل احترامه...مثل اینکه بعضیها فقط ظاهرو میبینند...البته تقصیری هم ندارند،بهتره به همین خیالهای خودشون باشن...
در مورد سابقه و كارهايي كه انجام داده چيز زيادي نمي دونم ..... ولي حضورش برا من خيلي جذاب هست!!!!!هاهاهاهاهاهاها:11:
کلا این بشکه:11:بین استوری این دو تا نقش نخودی رو داره،یه بار طرف اینه یه بار طرف اون.
نقل قول:
بازگشت من باعث شده تا من پاول بیرری متفاوت باشم من دیگه صورتم رو
گریم سفید نمیکنم و صدام رو هم عین قبل نازک نمیکنم
آخه اگه الانم بخواد نازک بکنه صداش میشه عین صدای جیلیان!!!:9::9: