آپدیت های جدید بر روی تیکر + جراحی او و ...
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]
خب دوستان همونطور که میدونید تیکر بعد از باخت در پی پی وی برگینگ رایتس باید به مصدومیت کتفش بپردازه و اون رو جراحی کنه اما
تیکر در حال حاضر از این نگران هست که پزشکان میگند که تیکر بیش از 4 ماه نیاز به ریکاوری پس از عمل داره و در صورتی که جراحی رو
انجام بده نمیتونه به رسلمنیا 27 برسه و همینطور از طرف دیگر تیکر هم مایل نیست که به رسلمنیا نرسه و عمل او هم ضروری هست و
نمیتونه این عمل رو به بعد موکول کرد اما خود تیکر مایل هست که جراحی رو انجام نده اما تیکر از این موضوع هراس داره که اگه جراحی
رو انجام نده دیگه نمیتونه کشتی بگیره و تنها راهی که برای تیکر میمونه اینه که بعد از عمل جراحی با یک ریکاوری کوتاه مدت ( 4 ماه )
برگرده و با مصدومیتش کنار بیاد و در رسلمنیا حضور پیدا کنه و بعد از منیا به یک استراحت طولانی مدت و شاید دوران بازنشستگیش بره
اما بزرگترین درگیری تیکر در صورتی که این مشکلات حل بشه این هست که تیکر باید در بک استیج بعد از جراحی حضور پیدا کنه تا برای
استوری خودش در رسلمنیا 27 اماده بشه حالا باید دید که چه پیش میاد آیا تیکر میتونه به منیا برسه یا خیر؟[/align]
RE: آپدیت های جدید بر روی تیکر + جراحی او و ...
با این وضعی که پیش اومده تیکر باید تا رستلمینا بیخیال عمل بشه تا بتونه حداقل تو رستلمینا مسابقه بده و ببره و از رستلینگ خداحافظی کنه :34::34::34:
مصدوميت كتفش كي بوجود اومده؟ تا اونجايي كه يادمه زانوش مشكل داشت و يه نمه هم مشكل تنفسي كه دسته گل ري ميستريو بود. خدا كنه يجوري عملش كنن كه زودتر برگرده والا رسلمنيا امسال رو بايد بدون تيكر ببينيم.
نقل قول:
مصدوميت كتفش كي بوجود اومده؟ تا اونجايي كه يادمه زانوش مشكل داشت و يه نمه هم مشكل تنفسي كه دسته گل ري ميستريو بود. خدا كنه يجوري عملش كنن كه زودتر برگرده والا رسلمنيا امسال رو بايد بدون تيكر ببينيم.
[align=center]این مصدومیت رو من نمیدونم از کجا اومده ولی فکر کنم از اون چوک اسلمی میاد که تو هل این سل خورد [/align]
[size=small]منم امیدوارم یه کاری براش بکنن
والا آرزوهای من بر باد میره:2:[/size]