جف هاردی پدر شد + ویدیویی از هوگن در تو.ییتر
[size=medium][align=center]جف هاردی پدر شد[/align][/size]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید جف هاردی ماه ها پیش در تو.ییتر اعلام کرد که دو.ســـــ.ت د.ختـــــ.رش بث بـــــــــ.ار دار هست و به
زودی اون و بث صاحب فرزندی خواهند شد حالا جف در تو.ییترش اعلام کرده که او و بث صاحب د.خـــــ.تری شده اند و حالا دیگه اون
پدر شده و بث هم مادر همینطور اون اعلام کرده که به خاطر این موضوع نتونسته در ایمپکت حضور پیدا کنه من هم پدر شدن جف رو به همه ی طرفدار های جف هاردی تبریک میگم [/align]
[align=center][size=medium]
ویدیویی جدید از هوگن[/size][/align]
[align=center]
هالک هوگن استار بازنشسته کمپانی دبلیو دبلیو ای و حال حاضر تی ان ای هم که بسیار محبوب است در تو.ییتر خودش ویدیویی رو قرار
داده و در اون در مورد اینکه تی ان ای چگونه جزو یکی از بهترین کمپانی های حاضر و استوری لاینها صحبت کرده و همینطور گفته که
اونها دارند طرح هایی رو برای در آوردن بیشتر پول برنامه ریزی میکنند [/align]
RE: جف هاردی پدر شد + ویدیویی از هوگن در تو.ییتر
داداشی اگه عکس از دخیش پیدا کردی بذاریا!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم حد اقل بچش مثل خودش نشه ، یک ادم معتاد ، مواد پخش کنه ، قاچاقچی ادم و ...
این جف هاردی فقط یک فقره قتل کم داره !
داداش قبلا راجع به این موضوع بحث شده.لطفا بی نظمی ایجاد نکنید.چون یکی شما میگی یکی من میگم تاپیک خراب میشه.
عذر میخوام.
چرا این کج کار ها همشون دختر زا هستن ....؟؟؟ برن از بلاد فرنگ یک کاترین بوی میکر بگیرند پسر بزایند.. تا بعد خودشون حداقل یکی باشه که براشون افتخار کسب کنه !!!
من هم به جف راست تبریک میگم
بله راست میگه چرا همه به استاران دختر زا هستند
کاترین بوی میک کیه؟کیه؟کیییییییییییییییی ییییییییه؟ چیه؟چیه؟چیییییییییییییییی ییییییه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط CROWN
امیدوارم حد اقل بچش مثل خودش نشه ، یک ادم معتاد ، مواد پخش کنه ، قاچاقچی ادم و ...
این جف هاردی فقط یک فقره قتل کم داره !
من نمي دونم كجاي جف به كشتي كج كارهاي حرفه اي مي خوره
از TNA مي ره WWE باز بر مي گرده TNA
تازه زمان قهرمان شدنش WWE رو جشن مي گرفت و در سطح بالايي قرار داشت
خودش قدر خودش و ندونست و حالا بايد بره تو ليگي بازي كنه كه تماشاگراشو تو هر ارنا حساب كني 200 نفر نمي شن:26: