نظر جی آر در مورد رویارویی تیکر و لزنر
سلام جیم راس به تازگی وبلاگ خودش رو آپ کرد که میتونید در پایین مشاهده کنید
نظر جیم راس در مورد احتمال رویارویی تیکر و لزنر
شایعه ای که این روز ها بر سر زبان ها افتاده و فکر میکنم از باخت لزنر در UFC 121 و رویارویی او با تیکر بود شروع شد این روز ها ذهن بسیاری از هواداران رو مشغول کرده من درست نمیدونم که در اون چند ثانیه ای که تیکر و لزنر با هم فیس تو فیس بودن چه اتفاقی افتاد بعضی ها فکر میکنند که این یک اتفاق ساده بود و دو استار سابق کمپانی WWE فقط با هم فیس تو فیس شدن و اتفاق خاصی رخ نداده اما این سوال که منظور تیکر و لزنر از این کار چی بود من رو کمی مشکوک کرده که یک اتفاق بزرگ در آینده منتظر ما خواهد بود تیکر کسی هستش که در رستلمنیا هیچ شکستی نداشته و افراد زیادی میخوان شانس خودشون رو برای شکستن استریک تیکر امتحان کنند براک کسی بود که در زمان کوتاه حضورش به افتخارات خوبی دست پیدا کرد آیا در آینده شاهد بازگشت یکی از ستاره های بزرگ به رینگ خواهیم بود؟ به نظر من حضور لزنر اون هم در رستلمنیا میتونه هم جذابیت مسابقات رو بیشتر کنه و هم سود زیادی برای کمپانی داشته باشه و هم میتونه افتخارات لزنر رو بیشتر کنه
RE: نظر جی آر در مورد رویارویی تیکر و لزنر
[align=center]داداش این یه خبر یه ذره قدیمیه این خبر الان رسما تکذیب شده
ممنون...[/align]
[align=center]آقا مهرشاد راست میگه این خبر رسما توسط رئیس یو اف سی تکذیب شد چون لنزر هنوز با یو اف سی قرار داد داره و برای حضور در رسلمنیا باید قرار دادشو با یو اف سی فسخ کنه که این امکان پذیر نیست یعنی خودش اعلام کرده که علاقه ای به این کار نداره...[/align]
سلام
[align=center]بله طبق اعلام رسمی رئیس UFC حضور براک لزنر در WWE منتفی اعلام شده .
»» [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ««
این خبر هم دو سه روز پیش اومده بود و یه کم قدیمیه ، ولی ایراد نداره، جیم راس نظرش رو در مورد این بازی گفته بود .
[/align]
فعلا . . .
این دقیقا زمانی هستش که جی آر بلاگش رو آپ کرده
Wed, 10/27/2010 - 6:38pm — J.R.
فکر کنم میشه دیروز که تازه امروز چند تا از سایت ها از جمله پرو رستلینگ این رو گذاشته بودند
مسابقه تیکر و براک امکان نداره انجام بشه !
همش شایعس ، 100% اندرتیکر با کین بازی میکنه تو رسلمنیا
مي دونين غير از اين بازي چند بازي هستش كه ارزو داشتم با هم بازي كنند:27:
يعني مي شه اين بازي برگزار بشه:34:
خیلی حال میداد اگر با زهم این دو استار با هم مسابقه میدادند ولی حیف که چنین چیزی چنین مقدور نیست