مکینتایر از بازی رویایی خود می گوید ! (او و تیکر در رسلمانیا)
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
مصاحبه ی جدید مکینتایر با مجله ی WWE
[align=justify]استار حال حاضر برند اسمکدان WWE و قهرمان سابق بین قاره ای درو مکینتایر ، مصاحبه ای را با شماره ی جدید مجله ی WWE کرده است.وی در این گفتگو از بازی رویایی خود گفته است که با هم بخشی از این صحبتها را میخوانیم.
درو مکینتایر در صحبتهایی جدیدی در آخرین شماره ی مجله ی WWE اعلام کرد دوست دارد در رسلمانیا با آندرتیکر بازی کند.وی گفت دوست دارم حتی برای این بازی یک مسابقه ی موی سر در مقابل استریک داشته باشم.یعنی حاضرم موهای سر خودم را از دست بدهم تا فرصت رویارویی با آندرتیکر را در رسلمانیا داشته باشم.
حتی اگر این بازی را ببازم ، باز ارزش رویارویی با آندرتیکر در مین اونت مهمترین پی پر ویوی سال ، خیلی بالاست.از او سوال شد که امکان دارد طاس شود اما مکینتایر جواب داد که احتمال اینکه من طاس شوم هست ، ولی من مطمئن هستم که رکورد آندرتیکر را میتوانم بشکنم.ارزشش را دارد ![/align]
فـعلا . . .
RE: مکینتایر از بازی رویایی خود می گوید ! (او و تیکر در رسلمانیا)
[size=small]یکی بره اینو خفه کنه!:26:آخه مگه بچه بازیه؟؟؟؟:23::27:شان با اون عظمتش ،کریر شو سر بازی باخت، حالا این جوجه می خواد
سر موهاش با آندر بازی کنه؟همینه دیگه،به این میگن آخرالزمان!:11:[/size]
[size=small][align=center]از قديم گفتن شتر در خواب بيند پنبه دانه[/align][/size]
- هم استعداد و هم هیکلش رو داره !
استار خوبی هستش فقط اگه رو سبـک بازیش یه ذره کار کنه , شاید بتونه تا چند سال آینده موفق به انجام این کار بشـه !
دیگه الان منم تیکر رو می برم ! هر مشکلی که بگین جمع شده تو تیکـر ! رسمـا ریـdه !
با اینکه خیلی ازش خوشم میاد و استار آینده داری هم هست ، ولی بعید به نظر میرسه که با تیکر تو رسلمینیا بازی کنه. فکر نکنم که استوری لاین نویسها این کار رو انجام بد.اون واسه رکورد تیکر.
ولی به نظر من با همین اعتماد به نفس به همه جا میرسه . درست مثل رندی اورتن که اولاش خیلی ها مسخرش میکردند ولی دیدید که انقدر اعتماد به نفس داشت که با آندر هم تو رستلمانیا در سن پایین و در شروع کارش بازی کرد و الان هم بهترین کشتی گیر در WWE است .
اعتماد به نفس میتونه هر کی رو بهترین کنه !
[size=x-small][align=center]اره حرف دوستاني كه مي گن هم استعداد داره هم قدرت بدني درسته
اما بايد يه 2 سال ديگه بگذره تا هم بدنش پخته تر شه هم تويه استوري هاي متفاوت خودي نشون بده تا استوري هاي بزرگ با افراد بزرگ براش بنويسن[/align][/size]
اولا كه اومده بود و با آرتروث جنگ داشت حدودا بش پارسال اگر دوستان يادشون بياد من ازش بدم ميومد
ولي ميگم خيلي استار خوش هيكلي هست و دقيقا بعدش تو تي ال سي هم اينتركانتيناتال شد اين يعني اون خيلي قدرتمنده و ديديد كه نزديك به 4 5 6ماه اگر اشتباه نكنم نگه داشت دالف زيگلر اين همه جون كند تازه بعد از 6سال چمپ شد
من ميگم دوستاني كه مسخرش ميكنند دارن ناحقانه ازش بدي ميكنن
الان سوپراستار مورد علاقه من بعد سي ام پانك و ادج هستش
بحث منحرف نشه دوستان !!!
من اوایل از مک اینتایر بدم می اومد ولی دیدم واقعا استار آینده داری هست نمی شه بهش ایراد گرفت !
کاملا هم درسته که خیلی زوده براش ولی آرزو چیزی رو داشتن که عیب نیست ! منم می تونم آرزو کنم یه روز با تیکر بازی کنم این که عجیب نیست ! به هر حال مک اینتایر به قول خودش Future World Champion هست که لیاقتش رو هم داره !
الان میز باید یک مچ با تیکر بگیره ! هم استعدادش رو داره هم تواناییش رو و هم هر کس تو تاریخ با تیکر بازی کرده کریرش واقعا پیشرفت کرده به جز افراد محدودی مثل مارک هنری !!!
ولی مطمئن باشید حتی اگه قرار باشه تیکر با کل نکسوس هم بازی کنه تو رستلمنیا بازم رکوردش شکسته نخواهد شد ! این رکورد تبدیل شده به نماد دبلــیو دبلــیو ای و همه ارزش تیکر هم به این بستگی داره !
[align=center]دوستان پستهای اضافه و بی ربط به موضوع عدم تایید شد، بار دیگه اگر کسی این بحث رو ادامه بده و پست بی ربط به موضوع تاپیک بده اخطار میگیره ![/align]
فعلا . . .