نتایج لحظه به لحظه ایمپکت به تاریخ 28 اکتبر
نام شو::تی ان ای
تاریخ برگزاری::28 اکتبر
قبل از این که شاهد مراسم آغازین شو باشم دوربین به پارکینگ لوت میره و ما تارا و میکی جیمز رو میبینیم که با هم فیس تو فیس شدن حالا میکی به تارا حمله میکنه و تارا رو میزنه اما طولی نمیکشه که مدیسون راینا به کمک تارا میاد و اونها دو نفری میکی رو میزنند میکی سعی میکنه از خودش دفع کنه اما موفق نیست حالا گروه بیوتیفل پیوپل وارد میشن و به کمک میکی میان و مدیسون و تارا رو میزنند چند لحظه صبر کنید حالا ساریتا وارد میشه و یک پرش روی گروه بیوتیفل پیوپل وارد معرکه میشه
آنجلینا و مدیسون در گوشه ی با هم درگیر هستند و در طرف دیگر هم ما ولوت اسکای رو میبینیم که با ساریتا درگیر هستش حالا دوربین به استیج میره و میکی و تارا دارن همچنان همدیگه رو میزنند میکی و تارا اونقدر درگیریشون ادامه پیدا میکنه که به قسمت رمپ ورزشگاه میان و وارد رینگ میشن!!! میکی چندین رایت هندس به تارا میزنه و تارا هم چندین ضربه به میکی میزنه در این بین موزیک ریک فلیر زده میشه
فلیر به همراه اورزلوس به سمت رینگ حرکت میکنند ریک سعی میکنه تا میکی و تارا رو از هم جدا کنه که یک پانچ توسط میکی دریافت میکنه!!!فلیر میکروفن رو میگیره و میگه شما ها ارید چی کار میکنید اگه شما خیلی دوست دارید با هم مبارزه کنید امشب در یک مسابقه در برابر هم قرار میگیرید بنابراین امشب تیم بیوتیفل پیوپل به همراه میکی جیمز در برابر مدسیون و تارا و ساریتا قرار میگیرن حالا دوباره میکی و تارا به سوی هم دیگه حمله میکنند که سیکیورتی مانع این کار میشن
امشب جی لتال در برابر رابی ای قرار میگیره که در صورتی که رابی برنده مسابقه بشه میتونه یک تایتل شات در پی پی وی ترنینگ پوینت از لتال بگیره همچنین تیم موتور سیتی ماشین گان باید از عنوان تگ تیم خودشون در برابر جنریشن می و لنک لنس دفاع کنند و در مین ایونت امشب هم جف جرت در یک Chain Match دفاع کنه
دوربین به استیج میره و ما ریک فلیر رو میبینیم که باز هم به همراه اورزلوس وارد اتاق بیشاف میشن بیشاف و ریک کمی با هم گپ میزنند و ریک از بیشاف میپرسه که هوگان کجاست که بیشاف میگه هولک امشب برای کارهای شو و بیزینس اینجا نیست حالا اورزلس میخواد بیشاف صحبت کنه که یکی از کلمات رو اشتباه میگه (سوتی میده) و بیشاف کمی او رو مسخره میکنه بیشاف به او میگه نمیترسی که هفته پیش انگل تو و ریک رو تدید به مرگ کرده که اورزلوس جواب میده که اگر اتگل کاری با ما داشته باشه بلایی به سرش میاد که دیگه نتونه روی پاهای خودش راه بره حالا دکتر ایمپکت وارد میشه دکتر به بیشاف میگه تو واقعا میخوای اندرسون مصدوم رو امشب به رینگ بفرستی؟بیشاف به دکتر میگه که تو باید با هوگن و ریک در این باره صحبت کنی و بازی هم امشب باید برگزار بشه فلیر به دکتر میگه که من هم سه هفته پیش حتی از اندرسون هم مصدومیتم بیشتر بود اما در برابر فولی قرار گرفتم دکتر میگه وضعیت فرق میکنه و سرش آسیب دیده و این میتونه خیلی خطرناک باشه او ادامه میده و میگه دیکسی کارتر هم یکی از قوانینش این هستش که سلامت رستلر باید کامل باشه تا مسابقه بده بیشاف میگه دیکسی اینجا نیست و همه کاره اینجا من هستم و من میگم باید این مسابقه برگزار بشه دکتر میگه من نیمتونم از این چشم پوشی کنم و اتاق رو با عصبانیت ترک میکنه
جی لتال در برابر رابی ای(استریت فایت)
جی لتال با عصبانیت هر چه تمام تر وارد میشه اطراف رینگ پر از وسیله های خیابانی هست لتال وارد میشه و به سمت رابی حمله میکنه او رو میزنه لتال رابی رو به بیرون رینگ میفرسته لتال روبی رو به barricades میکوبونه حالا لتال یک سوپلکس رو روی وسیله های خیابونی به روبی میزنه روبی به بازی برمیگرده و چند ضربه به لتال میزنه روبی دو تا از وسیله های خیابانی رو با هم ست میکنه تا لتال رو روی اونها بکوبونه اما خیلی لفتش میده و سرانجام لتال بلند میشه و به بازی برمیگرده و یک ویکد چاپ رو به رابی میزنه و با وسیله های خیابونی او رو میزنه لتال روی سینه ی رابی میشینه و چندین پانچ به صورت ابی میزنه لتال رابی رو به داخل رینگ برمیگردونه و چندین ضربه به او میزنه حالا رابی با یم بک البو به بازی برمیگرده رابی کاور میکنه اما تا 2 شماره رابی تی شرت خودش رو پاره میکنه و کندو استیک رو روی لتال اجرا میکنه لتال دوباره به بازی برمیگرده و رابی رو میزنه لتال به بیرون برمیگرده و یک سطل آشغال رو با خودش به رینگ میاره لتالذ سطل رو داخل سر رابی میکنه و به او چند ضربه میزنه هواداران از این کار لتال به وجد میان و سرود one more time رو سر میدن که لتال دوباره اون کار رو میکنه لتال به بالای طناب ها میره اما کوکی پای اون رو میکشه و لتال به پایین رینگ فرود میاد کوکی یک اسپری رو به صورت لتال میزنه و لتال صورتش رو میگیره رابی از این فرصت استفاده میکنه و کاپیتلازیس و بلافاصله نک بریکر رو روی لتال اجرا میکنه رابی کاور میکنه و تمام
برنده مسابقه::رابی ای
ویدیو پکیجی از اتفاقات هفته گذشته بین بیشاف و آر وی دی که در اون راب حتی به گروه EV2.0 مشکوک شد که قصد توطئه بر او داشتند حالا برمیگردیم و گروه EV2.0 در رینگ هستند دریمر میگه راب به هیچکوم از تماس های من جواب نمیده اون حتی به میل های من هم جواب نمیده حالا من از راب میخوام به رینگ بیاد و ما با هم این مشکل رو حل کنیم راب به رینگ میاد و تامی میگه ما این مسئله رو اینجا حل خواهیم کرد من و تو 15 سال هستش که همدیگه رو میشناسیم و عموی سابو یعنی شیخ به تو و من آموزش داده وقتی من رویا های خودم رو نقش بر آب میدیدم تو راب اومدی و به من در های تی ان ای رو نشون دادی تامی ادامه میده و میگه که چه اتفاقی برای سابو افتاده آیا تو میدونی ؟ راب میگه من نمیدونم الان دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد من جف رو که خیلی بهش اعتماد داشتم رو دیدم که الان داره مثل یک غورباقه به کریر خودش ادامه میده و به من نارو زد دریمر میگه این همن چیزی هستش که بیشاف میخواد اون میخواد گروه ما از هم پاشیده بشه ما باید با هم باشیم و از آبیس و هاردی انتقام بگیریم اما جف خارق العادست و شکست اون الان خیلی سخت هستش بیشاف جف رو بادیگارد خودش کرده و قصد داره تا با استفاده از اون قدرت خودش رو بیشتر کنه حالا ریون داره حرکات خنده داری رو انجام میده راب از اون میپرسه که داری چی کار میکنه که ریون جواب میده بیشاف شبیه به یک همچین چیزی هست ریون میگه راب تو الن عصبانی هستی اما ما با هم رفیق هستیم پس باید بیشاف رو فراموش کنیم راب میگه من میدونم که بیشاف داره من رو میبینه EV2.0 تو رو نابود میکنه حالا ریک فلیر به همراه فورتیون وارد میشه و ادای راب و ریون و دریمر رو در میاره فورتیون میگه که ترنینگ پوینت آخرین شب EV2.0 خواهد بود اما ریون و راب باید از خوش شانسی خودشون شاد باشن چون اونها باید در برابر ای جی استایلز و فرانکین کازاریا قرار بگیرن حالا ریک حرف های او رو قطع میکنه و میگه این استوری اتفاق نخواهد افتاد چون راب ون دم و ریون امشب در برابر ای جی و کازاریا قرار میگیرن به کمرشال میریم
میکی جیمز و بیوتیفل پیوپل در برابر مدیسون راینا و ساریتا و تارا
بیوتیفل پیوپل و میکی جیمز از داخل رینگ به روی تیم مدیسون میپرند و هر شش /=***رون رینگ شروع زدن همدیگه میکنند اعضای سیکیورتی وارد عمل میشن و ***ا ها رو از هم جدا میکنند حالا همه چیز آرو میشه و یک ***ا از تیم میکی و یک *** از تیم مدیسون باید مسابقه رو آغاز کنند
مدیسون و آنجلینا کار رو آغاز میکنند و زنگ آغاز مسابقه به صدا درمیاد آنجلینا خیلی بهتر از مدیسون کار میکنه و چندین کلوت اسلاین رو به مدیسون میزنه مدیسون با تارا تگ میشه تارا وادر میشه و بلافاصله یک چیکبریکر از آنجلینا دریافت میکنه لاو با ولوت تگ میشه و دو *** با هم یک دابل روسیان لگ سوئیپ رو روی تارا اجرا میکنند ولوت کاور میکنه اما موفق نیست ولوت چند چاپ به تارا میزنه و میره برای احرای فلایینگ هید سیسکورس که موفقه ولوت با میکی تگ میشه و جیمز وارد رینگ میشه تارا به بازی برمیگرده و چند ضربه به میکی میزنه و با ساریتا تگ میشه ساریتا چند ضربه به میکی میزنه اما میکی بلافاصله به بازی برمیگرده و به ساریتا فورآرم میزنه میکی فلاینگ هید سیسکورس رو روی ساریتا اجرا میکنه و میره برای اجرای نک بریکر که موفقه جیمز کاور میکنه اما تا 2 شماره حالا تاره یک کیک قوی از بیرون رینگ به صورت میکی میزنه و ساریتا بلافاصله رول میکنه اما تا 2 شماره ساریتا با تارا تگ میشه وتارا وادر میشه تارا سر میکیرو بارها و بارها به گوشه ی رینگ میکوبونه تارا میخواد تگ شه اما میکی از مو های تارا میگیره و میکشه میکی نک بریکر رو روی تارا اجرا میکنه و با آنجلینا تگ میشه در سمت دیگه هم تارا با ساریتا تگ میشه لاو وارد میشه و چندین فورآرم رو روی ساریتا اجرا میکنه لاو میره برای اجرای اسلم اما تارا باز هم از بیرون دخالت میکنه و نمگذاره لاو با میکی تگ میشه میکی وارد میشه و تارا و میدسون و ساریتا رو میزنه !!! جیمز و تارا با هم درگیر هستند که مدیسون دخالت میکنه و دو نفری میکی رو میزنند در داخل رینگ ولوت یک دی دی تی رو روی ساریتا اجرا میکنه و کاور میکنه اما تا 2 شماره حالا میکی در بیرون رینگ یک دی دی تی رو روی مدیسون اجرا میکنه تارا به میکی یک ویندو پیک میزنه حالا لاو و ولوت یک دابل کیک رو به تارا میزنند حالا ساریتا از فرصت استفاده میکنه و لاو رو به بیرون رینگ میفرسته و سریع یک تیگر درایور رو روی ولوت اجرا میکنه ساریتا کاور میکنه و تمام
برنده مسابقه::تارا و مدیسون راینا و ساریتا
مسابقه سوم::جنریشن اکس در برابر موتور سیتی ماشین گان در برابر لنک لنس
به رینگ میایم و گروه جنریشن می وارد میشه و میگه ما یک تیتل شات رو گرفتیم و این اتفاق در اکس باکس 360 اتفاق نیافتاده و این اتفاق واقعی هستش لنک لنس وارد میشه و شنن مور میگه ما از برادارای جف و مت هم بهتریم و و این رو میتونیم به همه همین امشب ثابت کنیم سرانجام تیم موتور سیتی ماشین گان وارد میشن و مسابقه آغاز میشه
مسابقه فوق العاده زیبایی از آب در اومد و از سرعت فوق العاده بالایی برخوردار بود در اواخر مسابقه شاهد این بودیم که هر سه تیم در رینگ بودند و اونها یکی پس از دیگه با هم به بیرون رینگ میافتادند جسی و مور یک مورگاسم رو روی کریس سابین اجرا میکنند و کاور میکنند اما جرمی داور رو به بیرون رینگ میفرسته و شمارش انجام نمیشه حالا مور از داخل رینگ به روی جرمی میپره و حالا جسی تنها در رینگ حضور داره حالا اعضای موتور سیتی ماشین گان به بازی برمیگردن و یک اسکول و کراس بونس رو روی جسی اجرا میکنند کاور و تمام
برنده مسابقه::موتور سیتی ماشین گان
موزیک تیم تری دی زده میشه و و اونها در حالی که دارن برای تیم موتور سیتی ماشین گان دست میزنند وارد میشن بوبا میکروفن رو میاره و میگه تی ان ای کمپانی هستش که تگ تیم های بسیار قدرتمندی داره تیم ما جنریشن می لنک لنس بیر مانی و قهرمان کنونی تگ تیم کمپانی موتور سیتی بوبا ادامه میده و میگه ما از تیم بودن خودمون کنره گیری کردیم اما مثل این که این اتفاق چندان به مزاج هوادارانمون خوش نیومد پس ما باید دوباره به کار خودمون ادمه بدیم ما قبلا قهرمان تگ تیم بودیم و الان هم موتور سیتی این عنوان رو در اختیار داره و خیلی ها دوست دارن بدونند دوم تیم قوی تر هستش نظر شما چیه؟ الکس شلی میکروفن رو میگیره و میگه تیم تری دی یکی از الگو های ما بودند اما الان واقعیت این هستش که ما بهتر از تری دی هستیم و الان هم قهرمان تگ تیم هستیم شلی از جمعیت میپرسه دوست دارن موتور سیتی ماشین گان رو در برابر تری دی ببینند که هواداران به شدت از این موضوع استقبال میکنند
مسابقه چهارم::ای جی استایلز و داگلس ویلیامز در برابر راب ون دم و ریون
ریون وارد میشه در حالی که استایلز و ویلیامز در رینگ حضور دارند استایلز و ویلیامز به ریون حمله میکنند و او رو به گوشه ی رینگ میفرستند و او رو میزنند موزیک آر وی دی زده میشه و راب به آهستگی به سمت رینگ حرکت میکنه!!!راب اصلا عجله ای برای کمک به ریون نداره راب بالاخره به رینگ میرسه و بلافاصله فورتون رو میزنه راب با یک حرکت دیدنی ای جی استایلز و ویلیامز و ریون رو به بیرون رینگ میفرسته ویلیامز به رینگ میاد و قصد داره با راب درگیر بشه اما راب یک کیک به سر او میزنه و رولینگ توندر رو روی ویلیامز اجرا میکنه راب کاور میکنه اما تا 2 شماره ای جی حواس راب رو پرت میکنه و ویلیامز از فرصت استفاده میکنه و ررز چین لاک رو روی راب اجرا میکنه ویلیامز با ای جی تگ میشه ای جی یک اسلم رو روی راب اجرا میکنه و میره برای اجرای بیگ لیپینگ کین دراپ که موفقه ای جی کاور میکنه اما تا 2 شماره ای جی با ویلیامز تگ میشه و ویلیامز وارد میشه و فرونتی چنسری رو روی راب اجرا میکنه ریون به رینگ میاد تا به راب کمک کنه اما ای جی یک دراپ کیک به او میزنه و او رو به بیرون رینگ میفرسته ای جی تگ میشه و وارد رینگ میشه اسنپ مار رو روی راب اجرا میکنه ای جی چین لاک رو روی راب اجرا میکنه و راب تلاش میکنه تا به بیرون رینگ بره اما موفق نیست راب به بازی برمیگرده و یک دراپ کیک رو روی ای جی اجرا میکنه راب تلاش میکنه تا با ریون تگ شه اما ریک فلیر سریع وارد میشه و از پشت ریون رو میزنه حالا ای جی با ویلیامز تگ میشه اما در حال حاضر استاری وجود نداره که راب با اون تگ شه راب با یک حرکت زیبا ای جی و ویلیامز رو به بیرون رینگ میفرسته و قصد داره تگ شه اما با چه کسی راب به ریون نگاه میکنه حالا ای جی از پشت یک دراپ کیک رو روی راب اجرا میکنه ویلیامز وارد میشه و یک بیگ اروپایین آپرکات رو روی راب اجرا میکنه ای جی میره برای اجرای اسپرینگ بورد فورآرم که موفقه ای جی کاور میکنه اما خودش از پین کردن دست برمیداره ویلیامز به بالای رینگ میره و کین دراپ رو روی راب اجرا میکنه حالا ای جی به بالای رینگ میره و اسپلش رو روی راب اجرا میکنه ای جی کاور میکنه و تمام
برنده مسابقه::ای جی استایلز و داگلس ویلیامز
چاین لاک مچ::جف جرت در برابر کن اندرسون
موزیک اندرسون زده میشه اما به جای اندرسون مت مورگان به رینگ میاد هواداران نسبت به حضور مورگان در رینگ واکنش نشون میدن مورگن میگه من و جرت با هم رفیق هستیم اما هواداران هیچ توجهی به صحبت های او نیمکنند مورگن کمی صحبت میکنه و حوصله هواداران رو سر میبره سرانجام جرت وارد میشه و به مورگان میگه که رینگ رو ترک کنه که مورگان این کار رو نمیکنه و دو استار با هم درگیر میشن
چاین لاک مچ::جف جرت در برابر مت مورگان
بازی آغاز میشه و جرت کنترل مسابقه رو در اختیار میگیره و چند کیک به مورگان میزنه جرت مورگان رو به گوشه ی رینگ میفرسته و قصد اجرای رانینگ کیک رو داره اما مورگان کرنر میکنه و هیپ تاس رو روی جرت اجرا میکنه مورگان قصد اجرای اسلم رو داره که موفقه مت مورگان کاملا کنترل بازی رو در اختیار گرفته و یک ماشینو گان البو رو روی جرت اجرا میکنه مورگان میره برای اجرای ساید سوپلکس که جرت کرنر میکنه اما مورگان چندین رایت هندس به جرت میزنه و فلاوی اسلم رو روی جرت اجرا میکنه جرت به فلور میره اما مورگان اون رو به رینگ برمیگردونه حالا در یک جا به جایی جرت ضربه ای رو با زنجیر به صورت مورگانم میزنه و مورگان نقش بر زمین میشه دوربین مورگان رو نشون میده که پر از خون شده مورگان به بازی برمیگرده و چندین ضربه به جرت میزنه مورگان میره برای اجرای چوک اسلم اما جرت کرنر میکنه و کربن فوت پرینگ رو روی مورگان اجرا میکنه جرت زنجیر رو به کشاله پای مورگان میبنده و برنده مسابقه میشه
برنده مسابقه::جف جرت
مورگان از باخت خودش به شدت ناراحت هست و تی شرت خودش رو پاره میکنه و چند کلوت اسلاین به جرت میزنه اما بقیه فورتون به کمک جرت میان و انها 1-4 به سر مرگان میریزند اونها مورگان رو به بیرون رینگ میفرستند و زنجیر رو به گردن مورگان میبندند شو این هفته همینجا به پایان میرسه
RE: نتایج لحظه به لحظه ایمپکت به تاریخ 28 اکتبر
جف هاردي در اين ايمپكت حضور داشت يا نه اگه داشت بگو تا اين هفته رو دي ال كنم
دمت گرم
خیر جف هاردی همونطور که در اخبارهای منتشر شده گفته شد در شو حضور نداشت
دوستان vنتینگ ایمپکت این هفته یا 1,484,000 بیننده رنتینگ خوب 1.3 رو به دست آورد
و همچنین مسابقات مشخص شده برای ترنینگ پوینت به شرح زیر میباشند
[align=center]
TNA World Heavyweight Championship
Jeff Hardy (c) vs. Mr. Anderson.
Winning teams gets to fire a member of the losing team
Fortune vs. EV2.
TNA World Tag Team Championships
The Motor City Machineguns (c's) vs. Team 3D.
TNA X Division Championship
Jay Lethal (c) vs. Robbie E. w/ Cookie.
Mickie James vs. Tara[/align]