جریکو دوست دارم در رویال رامبل برگردم !!!
سلام
جریکو من دوست دارم در رویال رامبل برگردم !!!
کریس جریکو استار کمپانی رستلینگ که هنوز وضعیتش مشخص نیست که کی میخواد به رینگ برگرده به تازگی مصاحبه ای رو با UK انجام داده و در اون در مودر تور های فازی و آینده خودش صحبت کرده که من در اینجا مهمترین سوال این گزارش رو براتون آماده کردم
یکی از سوالات در مورد بازگشت کریس به WWE بود که کریس اینگونه جواب داد
من این روز ها شایعانی در مورد خودم میشنوم که صحت نداره من یکی از استار های با سابقه کمپانی و یکی از با افتخارات این رشته به حساب میام من تمایل دارم که در یک رویداد بزرگ یعنی رویال رامبل برگردم و یکی از مسابقات مهم رستلمنیا رو انجام بدم به نظرم رستلمنیا بدون من مثل همیشه نخواهد بود
این در حالی هست که جریکو با گروه فازی در ماه های فبریه و مارچ کنسرت خواهد داشت که این تاریخ ها با تاریخ برگزاری رستلمنیا هم زمان هستند با این صحبت های کریس قضیه حضور کریس در رستلمنیا خیلی کم هستش اما همونطور که میبینید کریس تمایل داره تا در رویال رامبل برگرده و در رستلمنیا مسابقه بده باید منتظر موند و دید چه اتفاقی خواهد افتاد
RE: جریکو دوست دارم در رویال رامبل برگردم !!!
ایشالله...ایشالله
خدا کنه کریس بیاد تو رامبل و اول بشه با اینکه این کار خز شده
ولی تیکر 1بار برنده شده...اینبار دیگه حق کریس هست که برنده بشه
چون تنها استاری تاپ هست که برنده رامبل نشده:34:
کریس باید اول از همه کنسرت هاشو کنسل کنه تا هم بتونه تو رامبل باشه هم رستلمینا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid_dx
ایشالله...ایشالله
خدا کنه کریس بیاد تو رامبل و اول بشه با اینکه این کار خز شده
ولی تیکر 1بار برنده شده...اینبار دیگه حق کریس هست که برنده بشه
چون تنها استاری تاپ هست که برنده رامبل نشده:34:
اين چه وضعي كه كمپاني داره هر كسي كه رويال رامبل رو مي خواد ببره اول بايد يه بهانه مصدوم بشه بعد نفر 30 بياد رويال ببره:17:
جان سينا ادج و شايد جريكو:26:
هر كسي كه مي خواد هال اف فيم بشه سر كرير خودش تو رستل بازي مي ندازه:2:
یا کریس مارو مسخره کرده یا کمپانی !!! هر روز یه خبری منتشر می شه !
نقل قول:
هر دو شون!دیگه کلافه شدم:19::19:آخه وقتی کنسرت داره چجوری میخواد بره رسلمنیا،اگه بره رسلمنیا پس کنسرت چی میشه؟
اگه دیگه برنگرده:28:تکلیف ما چی میشه؟:27:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WALLS OF JERICHO
نقل قول:
هر دو شون!دیگه کلافه شدم:19::19:آخه وقتی کنسرت داره چجوری میخواد بره رسلمنیا،اگه بره رسلمنیا پس کنسرت چی میشه؟
اگه دیگه برنگرده:28:تکلیف ما چی میشه؟:27:
از صحبت های کریس معلومه که اون دوست داره در رویال رامبل و رستلمنیا حضور داشته باشه اما با کنسرتی که پیش و رو دارن بعید به نظر میرسه
دوستان این رو هم بگم که کریس فقط نظرش رو گفته و نگفته که حتما در رویال رامبل و یا رستلمنیا برمیگرده شاید ما کریس رو بعد از رستلمنیا در رینگ ببینیم که برای هوادارانش میتونه ناراحت کننده باشه به قول خودش رستلمنیا بدون اون مثل همیشه نخواهد بود