صحبتهای جدید دیـ .وای اخراج شده ی WWE سرنا|تراشیدن موی سر و . . .
سـلام
صحبتهای جدید دیـ .وای اسبق و اخراج شده ی WWE سِـرنا
[align=justify]دیـ .وای سابق کمپانی WWE به تازگی مصاحبه ای را با یکی از سایتهای خبری انجام داده است و از حضور کوتاه ولی بیادماندنی خود در WWE سخن گفته است.بخشی از این صحبتها را می خوانیم.[/align]
صحبتهای او در مورد آینده ی کاریش در دنیای کشتی
[align=justify]من همچنان هدف هایی در دنیای کشتی دارم که به آنها نرسیده ام.کشتی در ژاپن یکی از بزرگترین آنهاست.احترام به کشتی یکی از گرانبهاترین چیزها است و من افتخار میکنم که مقابل هواداران خوب ظاهر شدم.من فکر میکنم که باید خودم را اثبات کنم.بخاطر اینکه کشتی گیری با سبک و استایل من وجود ندارد.
بهترین لحظات زندگی من تورهای خارج از کشور بود که بارها اتفاق افتاد.بنابراین من دوست دارم بیشتر به تورهای خارج کشور بروم.مکزیک عالی بود، بخاطر اینکه من به زبان اسپانیایی مسلط هستم و می توانم از مهارت خودم استفاده کنم.می خواهم همچنان روی رشد حرفه ای تمرکز کنم.خیلی جوان هستم و افراد زیادی مثل من دیده نمی شود.سعی میکنم روز به روز پیشرفت کنم.مردم دنیا هنوز استعداد من را ندیده اند و قول می دهم که خواهند دید.[/align]
صحبتهای او در مورد تراشیدن موی سرش
[align=justify]خب این بخشی از SES بود.با وجود این تفکر که خانمها باید موهای بلندی داشته باشند ولی من با این ایده که موی سرم را بتراشند موافق بودم .( زن بودن با موهای بلند تمام زندگی من است )
هنگامی که به شما یک فرصت داده می شود تا زندگی رویایی خود را بسازید، شما تقریبا برای رسیدن به خواسته ی خود هر کاری می کنید.من هیچ تصوری که آیا دیگران هم این کار را بکنند یا خیر نداشتم.[/align]
فـعلا . . .
RE: صحبتهای جدید دیـ .وای اخراج شده ی WWE سرنا|تراشیدن موی سر و . . .
آقا ارسلان شما نمیدونی سرنا چرا از کمپانی اخراج شده :15:
RE: صحبتهای جدید دیـ .وای اخراج شده ی WWE سرنا|تراشیدن موی سر و . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAVEUS-Y2J
آقا ارسلان شما نمیدونی سرنا چرا از کمپانی اخراج شده :15:
ولله هنوز نه ، این سرنا کسی نبود که ، از این گنده تر مثل ماریا و میکی جیمز اخراج شدند هنوز کسی نمیدونه واقعا دلیل اخراجشون چی بود !
ولی احتمالا بخاطر این بوده که چون میخواستن کار گروه SES رو تموم کنن ، این بابا رو اخراج کردن. خود این سرنا هنوز نمیدونه چرا اخراج شده !
فعلا . . .