» آنجلینا جولی مرده ؟! شایعه ای بیش نبود !!!!!
[align=center][size=medium]Hollywood Actress Angelina Jolie is Dead[/size][/align]
سلام.
من خودم این خبر رو وقتی شنیدم تعجب کردم و چندین لینک پیدا کردم !
تازه این اتفاق مال آپریل سال 2010 هستش( یعنی ماه گذشته ! )
ترجمه ی متنی که پیدا کردم :
من در گوگل درباره آنجلینا جولی سرچ میکردم .بعد نیم ساعت یه لینک دیدم که در اون گفته بود آنجلینا جولی مرده .
من شکه شدم . چون تا دیشبم خبری تلوزیون خبری در بارهی مرگ آنجلینا جولی نبود . برای همین شک کردمو بیشتر جستجو کردم
من لینکی پیدا کردم که توش نوشته بود (Angelina is Expired And she is No more with us) یعنی دوران آنجلینا جولی تمام شد و دیگه با ما نیست . خواستم بیشتر بدونم کلیک کردم بعد از خواندن این داستان بعد یک ساعت وچیزی که دیدم من را کاملا شوکه کرد و در انتهای داستان فهمیدیم این یه شوخی آپریلی(APRIL FOOL!) بود !
» لینک این خبر به زبان انگلیسی ::
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
تازه برد پیت 9 ساعت پیش خبر داد که می خواد فیلمه جدیدی بازی کنه :: به نام : Cogan's Trade
» لینک از ای ام دی بـی که چیلتره ::
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فقط مدیرا این تاپیک رو پاک نکنین :4:
RE: » آنجلینا جولی مرده ؟! شایعه ای بیش نبود !!!!!
آره دیگه ، روز 4 آپریل یه روز خاص هست که همیشه عجیبترین خبرها رو آدم میشنوه ، روزی که همه سعی میکنن قشنگترین و باورکردنی ترین دروغ ها رو بگن . یه فیلم هم به این نام هست اگه دیده باشین . ( April 4 )
فـعلا . . .
آخه اون كسي كه لينكو گذاشته بود نوشته بود كه بچه هاشو خفه كرده.رئيس پليس فلان ايالت گفته منم هنوز تو شوكم و...
آخي!از خماري اومدم بيرون.دمت گرم آقا مهرشاد...
عزیزان خبر من Fake News بود و من از خودم در اووردم . :4: این خبر هم اصلا ندیدم من :4:
برای کسایی که نمیدونن بگم که Fake News یک خبر جنجالی و دروغ است که مردم رو سر کار میزاره . مثل : کج شدن برج میلاد , اومدن رونالدو و زیدان به ایران و از همه مهم تر حمله مریخی ها به جهان که هیتلر رو به گریه انداخت !!
حالا بعد از ظهر کامل توزیع میدم :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
عزیزان خبر من Fake News بود و من از خودم در اووردم . :4: این خبر هم اصلا ندیدم من :4:
برای کسایی که نمیدونن بگم که Fake News یک خبر جنجالی و دروغ است که مردم رو سر کار میزاره . مثل : کج شدن برج میلاد , اومدن رونالدو و زیدان به ایران و از همه مهم تر حمله مریخی ها به جهان که هیتلر رو به گریه انداخت !!
حالا بعد از ظهر کامل توزیع میدم :4:
[align=center]حسین جان در کل خسته نباشی ! :4:
یه ملتو سر کار گزاشتی ....
از همه مهم تر به ما زحمت دادی .. چی ؟
به ما زحمت می دهی پدر سوخته ؟!!!!! :4: شوخی بود :30: منو نکشی ![/align]