بازیگر معروف ایرانی در دام اعتیاد مجدد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=medium][align=center]بازیگر معروف ایرانی در دام اعتیاد مجدد [/align][/size]
[size=small][align=center]این بازیگر سال*های گذشته با حضور در سریال*های هرشبی محبوبیت بسیاری کسب کرد[/align][/size]
[align=center]یکی از بازیگران تلویزیون و سینما که به واسطه حضور در سریال*های طنز در سال*های گذشته از محبوبیت بسیاری برخوردار بود، دوباره به ورطه اعتیاد افتاد. وی که پیش از این یک بار اعتیاد را ترک کرده بود، قرار بود به تازگی کار در جدیدترین سریال تلویزیونی سروش صحت با نام «ساختمان پزشکان» را آغاز کند اما به دلیل شدت اعتیاد مجدد، از حضور در این پروژه تلویزیونی انصراف داد.
این بازیگر سال*های گذشته با حضور در سریال*های هرشبی تلویزیون محبوبیت بسیاری کسب کرده و نوروز امسال نیز با یک سریال طنز به تلویزیون برگشته بود.
[/align]
[align=center]منبع خبری :www.cinemaem.com[/align]
RE: بازیگر معروف ایرانی در دام اعتیاد مجدد
فکر کنم مهران غفوریان رو میگی آره داش :15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAVEUS-Y2J
فکر کنم مهران غفوریان رو میگی آره داش :15:
معمولا اینطور خبر هارو اسم طرفو نمیگن.
والا باید این چیزی که نوشترو پی گیری کرده باشیم ببینیم بوده یا نه!
فکر کنم خیلی تابلو هستش غفوریان تو عید امسال با ارث بابام برگشت و قبلا هم که تو زیر آسمان شهر خیلی مشهور شد همه ی این نشانی ها رو داره البته شاید هم اون نباشه
مگه مهران غفـوریان با این هیکل مـعتاد بـوده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
مگه مهران غفـوریان با این هیکل مـعتاد بـوده ؟
زمانی که نبود شایعه شده بود که معتاد شده و موقعی هم که برگشت گفتن ترک کرده
بله معتاد بوده همچنین یک بار هم دست به خودکشی زده :4:
من قبلاً شنيده بودم كه مشكل اعصاب داره و به خاطر همين كار قبول نميكنه ولي نميدونستم معتاد هم هست , تو اين مسابقه كانال پنج هم كه مجري هستش ! با اين هيكل و ابهت اندام و فكر نميكردم معتاد باشه !
من مصاحبه ازش خوندم گفته بود خودكشيم شايعه هست و واقعا براي كسايي كه شايعرو پخش كردن متاسفم!فكر نميكنم خودكشي كرده باشه.
دوست عزیز موقعی که خودکشی کرده بود عکساش تو بیمارستان اومده بود بیرون با خبرش. شایعه کجا بود. عین واقعیت بود.[hr]
ولی غفوریان چند سالی هست که برگشته. از عید 3 سال پیش بوده تا الان.