باکس آفیس این هفته ( از 22 اکتبر تا 29 اکتبر ) ( به همراه پوستر )
سلام ...
[align=center]با باکس آفیس این هفته در خدمت هستیم .[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]----------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فروش در هفته :
$24.2
فروش کل :
$24.2 [/align]
[align=center]----------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فروش در هفته :
$16.5
فروش کل :
$65.7[/align]
[align=center]---------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$10.7
فروش کل :
$58.8 [/align]
[align=center]--------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$8.5
فروش کل :
$101.7[/align]
[align=center]------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$6.4
فروش کل :
$22.3
[/align]
[align=center]-----------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فروش در هفته :
$5.0
فروش کل :
$44.7[/align]
[align=center]------------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$4.5
فروش کل :
$79.5[/align]
[align=center]----------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فروش در هفته :
$4.0
فروش کل :
$43.5[/align]
[align=center]----------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$2.0
فروش کل :
$87.6[/align]
[align=center]---------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
فروش در هفته :
$1.8
فروش کل :
$2.4[/align]
[align=center]---------------------------------------------------------[/align]
با اجازه تا هفته بعد .....
RE: باکس آفیس این هفته ( از 22 اکتبر تا 29 اکتبر ) ( به همراه پوستر )
فیلم جک A-S-S رو حتما ببینید خیلی خنده داره...بدل کاری هایی هم که می کنند جای آفرین داره همشون 30 - 40 سالشونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Carter
فیلم جک A-S-S رو حتما ببینید خیلی خنده داره...بدل کاری هایی هم که می کنند جای آفرین داره همشون 30 - 40 سالشونه.
Hi I'm Johnny Knoxville Welcome To The Jackas* :4:
من تمام قسمتهای شوی هفتگیشو دانلود کردم و از همه بیشتر با Steve-o حال میکنم
راستی علی تو امریکا واقعا Mianus هست؟ :55:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Phenom
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Carter
Hi I'm Johnny Knoxville Welcome To The Jackas* :4:
من تمام قسمتهای شوی هفتگیشو دانلود کردم و از همه بیشتر با Steve-o حال میکنم
راستی علی تو امریکا واقعا Mianus هست؟ :55:
والا حتمی هست که رفتن..
i also want a weiner in mianus
:11::11: