نظر جیم راس در مورد بازگشت استون کلد و لیتا به WWE
سلام
جیم راس هال آف فیمر کمپانی به تازگی وب خودش رو آپ کرده و در اون در مورد مسائل مختلف WWE توضیح داده که میتونید در پایین اون رو مشاهده کنید
حضور استون کلد در راو::
تا اونجایی که من میدونم استیو آستن هنوز به صورت رسمی برای برنامه ریزی برای حضور آستن در راو نشده و این اخبار هنوز به صورت رسمی از کمپانی منتشر نشده و این خبر ها فقط در سایت های خبری اومده استیو داره برای حضور در فیلم جدید خودش در ونکور آماده میشه و کار استیو در اون فیلم حدودا تا ماه دسامبر طول خواهد کشید در اون زمان من فکر میکنم بعد از اون استیو به تگزاس خواهد رفت و روز تعطیلی رو جشن خواهد گرفت من امیدوارم استیو رو در ماه دسامبر و یا اوایل ژانویه ببینم آخرین فیلم استیو که Hunt to Kill نام داره هفته آینده وارد بازار میشه به نظر من این فیلم بسیار زیبایی خواهد بود و من واقعا از اون لذت خواهم برد من فکر میکنم که شما میتونید از این فیلم لذت ببرید داستان فیلم به نظرم خیلی جذاب و اکشن خواهد بود
بازگشت لیتا به WWE::
من واقعا از حضور لیتا لذت بردم لیتا یکی از بهترین **** های WWE در طول تاریخ بود من هنوز به وضوح اولین باری رو که لیتا با WWE مذاکره کرد رو در خاطر دارم اتفاقی که سال ها پیش اتفاق افتاد من فکر میکنم لیتا مثل سابق به صورت تمام وقت در کمپانی حضور داشته باشه اما هواداران WWE از دیدن لیتا در همون زمان کوتاه شو به وجد اومدن به نظر من تیم لیتا و تریش میتونند در برابر لیکول مبارزه ی خوبی رو در رستلمنیا 27 داشته باشند نظر شما چیه؟
همچنین جیم در مورد کتاب جدید میک فولی توضیحاتی داده
RE: نظر جیم راس در مور بازگشت استون کلد و لیتا به WWE
سلام
با تشکر، امیر جان جی آر گفته امیدوار هست که اواخر ماه دسامبر یا اوایل ماه ژانویه آستین رو ملاقات کنه.
فعلا . . .
RE: نظر جیم راس در مورد بازگشت استون کلد و لیتا به WWE
لیتا کی اومد من نفهمیدم:23:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
لیتا کی اومد من نفهمیدم:23:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
لیتا در راو این هفته در یک استیج به همراه پی وی هیمن حضور داشت
نقل قول:
تیم لیتا و تریش میتونند در برابر لیکول مبارزه ی خوبی رو در رستلمنیا 27 داشته باشند نظر شما چیه؟
عحب ایده خفنی داد!:24:خیلی خوب میشه اگه این اتفاق بیوفته!:30:
این جیم راس هم بیکار که میشه حوصله ای سر میره میگه یه نظر راجع به یکی بدم دور هم باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
عکساشو ندارین؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس داداش
یعنی لیتا واسه همیشه برگشت یا مهمانه