سینا و راک گزینه های بازی در فیلم سوپرمن + هوم ویدیو جدید + ...
سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
راک و سینا بازیگران سوپرمن
وبسایت MTV گزارش داد دوین جانسون ( راک) و جان سینا از جمله افرادی هستند که برای بازیگری در فیلم بعدی سوپرمن یعنی Man Of Steel. در نظر گرفته شده اند همچنین سایت ذکر شده ادامه داد که حضور سینا و راک در حد یک گزینه هستند و هنوز حضور اونها قطعی نیست همچنین سایت اشاره کرد که بازیگر فیلم اسپایدر من و 3 True Blood یعنی جوی منگانیلو هم در این لیست حضور دارد لازم به ذکر هستش که فیلم Superman: Man Of Steel. در سال 2012 منتشر خواهد شد و باید دید کدام یک از بازیگر افتخار ایفای نقش رو در این فیلم خواهد داشت
هوم ویدیو جدید کمپانی
کمپانی WWE دست به ساخت هوم ویدیویی از استار با سابقه خودش یعنی بیگشو زده این هوم ویدیو که A Giant's World نام داره در 3 دیسک و در تاریخ 22 فبریه 2011 منتشر خواهد شد
مصدومیت ری مستریو
همونطور که میدانید ری مستریو استار اسمکدان به تازگی از ناحیه گوش مصدوم شده ری با استار های کمپانی به تور اروپایی رفته اما خبر های منتشر شده حاکی از این هستش که ری در هیچ مسابقه در این تور نخواهد داشت و ری در این تور استراحت خواهد کرد
RE: سینا و راک گزینه های بازی در فیلم سوپرمن + هوم ویدیو جدید + ...
ای بابا این جان سینا با این قدش چه به سوپرمن .این همه استار قد بلند و خوش هیکل داریم اینا اومدن جان سینا رو انتخاب کردن :27:
[align=center]ای بابا این جان سینا با این قدش چه به سوپرمن .این همه استار قد بلند و خوش هیکل داریم اینا اومدن جان سینا رو انتخاب کردن[/align]
یعنی هر کسی که قد و هیکل داشت یعنی کر بازیگریه نه؟ طرف باید حس بازیگری رو تو وجودش داشته باشه و به قد و هیکل نیست وگرنه خیلیا باید بازیگر میشدند!!
عزیزان .. نگفته که نقش **** من رو بهش میدن ... گفته توی فیلم ایفای نقش میکنن .. حالا نقشش چیه معلوم نیست .. ممکنه خود **** من باشه .. ممکنه هم ...............
بابا این جان سینا تو رینگ هم **** من بازی در میاره پس گزینه اصلی همینه...بعدشم راک یه دورگه سیاه پوست هست که احتمالش خیلی کمه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid_dx
بعدشم راک یه دورگه سیاه پوست هست که احتمالش خیلی کمه!
موافقم خیلی بعیده راک ****من باشه.سینا هم قدش کوتاهه به درد این شخصیت نمیخوره( به نظر من )
[align=center]یعنی الان همه فکر کردید یا جان سینا یا راک میخواد نقش سوپرمن رو بازی کنه؟!!!!!!!
خواهشا خبر رو درست بخونید چون بازیگر نقش سوپرمن چند ماه پیش انتخاب شده و اگر قرار باشه از بین این دو نفر کسی تو این فیلم بازی کنه یه شخصیت دیگست نه سوپرمن!!![/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
[align=center]یعنی الان همه فکر کردید یا جان سینا یا راک میخواد نقش سوپرمن رو بازی کنه؟!!!!!!!
خواهشا خبر رو درست بخونید چون بازیگر نقش سوپرمن چند ماه پیش انتخاب شده و اگر قرار باشه از بین این دو نفر کسی تو این فیلم بازی کنه یه شخصیت دیگست نه سوپرمن!!![/align]
بحث کلکل و این حرفا نیست , ولی بگم فعلآ بازگیرش انتخاب نشده , هر روز اسم یه نفر رو به عنوان کاندید میارن اخریش هم Joe Manganiello بازیگر سریال true blood.
سال 2010 که داره تموم میشه و اگه اشتباه نکنم سال 2012 (اگه هنوز زنده باشیم :30:) میاد.