مصاحبه با مبعلی و کلاه کج
[align=center][size=large]مبعلي: شايد بعضي از بازيكنان از حرف*هاي حجازي ناراحت شده*اند/ اگر سوتفاهمي پيش آمده، بهتر است حل شود[/size]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=medium]استقلال در دو، سه اخير يكي از پرسروصداترين تيم*هاي ليگ برتري لقب گرفت. در اين ميان موضوع اختلاف پرويز مظلومي و ناصر حجازي حاشيه*هاي زيادي را به وجود آورد هر چند كه استقلالي*ها سعي مي*كنند اتفاقات اخير را تكذيب كنند. خبرنگار در خصوص مسائل اخير و آخرين وضعيت استقلال گفت*وگويي را با ايمان مبعلي انجام داد كه حرف*هاي اين بازيكن را مي*خوانيد.[/size]
*مثل اينكه استقلال شرايط خوبي ندارد؟
تيم ما بعد از 12 هفته شكست خورد كه همين موضوع مشكلاتي را به وجود آورد. البته بعضي*ها هم مي*خواهند از اين باخت سواستفاده كنند ولي استقلالي*ها بايد حواس*شان جمع باشد. هيچ كس به اندازه خودمان نمي*تواند به تيم كمك كند و بايد كاري كنيم كه نبازيم و حاشيه هم ايجاد نشود.
*اختلاف مظلومي و حجازي صحت دارد؟
اين مسائل به من مربوط نمي*شود و بهتر است از خودشان سوال كنيد. من يك بازيكن هستم و به اين مسائل فكر نمي*كنم.
*ولي مي*گويند حجازي با بازيكنان تند صحبت كرده و همين موضوع ناراحتي شما و مظلومي را به همراه داشته؟
من اولين بار بود كه مي*ديدم آقاي حجازي در زمين تمرين با بازيكنان حرف مي*زند و شايد بعضي از بازيكنان از حرف*هاي او ناراحت شده باشند. آقاي حجازي انسان قابل احترامي است و بدون شك خواهان موفقيت استقلال است. از طرفي مظلومي هم سرمربي* است و او هم مي*خواهد نتيجه بگيرد. اگر هم سوتفاهمي بين اين دو نفر به وجود آمده است، اميدوارم هر چه زودتر برطرف شود تا استقلال از اين مسائل ضربه نخورد.
*بحث ساندويچ* خوردن بازيكنان استقلال هم سوژه جالبي است، نه؟
من نمي*دانم چه كساني ساندويچ خوردن ولي مثل اينكه آقاي مظلومي از اين موضوع ناراحت شده بود.
*از اين مسائل فاصله بگيريم. وضعيت خودت چطور است؟
من مشكل خاصي ندارم و آماده هستم.
*از نيمكت*نشيني مقابل صنعت نفت ناراحت شدي؟
هر فوتباليستي از نيمكت*نشيني ناراحت مي*شود ولي من اعتراض نمي*كنم. شايد نظرم با نظر سرمربي فرق داشته باشد ولي دوست ندارم حرفي بزنم كه ناراحتي به وجود بيايد. من يك روز سرمربي خواهم شد و هيچ وقت نمي*خواهم بازيكن مقابل قرار بگيرد.
*مجتبي جباري هم كه باز مصدوم شد.
ما فقط در دو، سه بازي كنار هم قرار گرفتيم و اين اواخر شناخت خوبي از هم داشتيم. از اين اتفاق ناراحتم و دعا مي*كنم كه جباري ديگر هيچ وقت مصدوم نشود.
[hr]
[size=large]کلاه کج به احترام پرسپولیس کلاه بر نمی دارد: یک دنیا انگیزه ام برای این بازی سوخت![/size]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=medium]تمام بازیکنانی که می گویند بعد از گل شادمانی نمی کنند حرفشان باد هواست! در همین فصل دیدیم که بعضی ها وقتی گل زدند قرار بود شادی نکنند اما تا حد خودکشی خوشحالی کردند[/size]
زمانی که با جار و جنجال زیاد از صبا راهی پرسپولیس شد و در دربی هم توانست دروازه استقلال را باز کند فکرش را هم نمی کرد فصل بعد به همین راحتی پیراهن پرسپولیس را از دست بدهد و در کرمان بازی کند. عادل کلاه کج بعد از این جدایی تلخ در کرمان هم روزهای خوشی ندید و پس از انکه با بازی های نه چندان مطلوبش صدای همه را درآورد با یک مصدومیت شدید خانه نشین شد. بدتر آنکه درست تیم از زمان مصدومیت او شروع به گرفتن نتیجه کرد تا حالا بازگشت ستاره اول فصل به ترکیب مس سختر ترین کار ممکن باشد. خیلی ها فکر می کردند کلاه کج در بازی برابر پرسپولیس یک دنیا انگیزه دارد و همین می تواند بازگشت با شکوهی برای او رقم بزند. اتفاقی که با سد بلند تداوم مصدومیت عقیم ماند و کلاه کج همچنان باید از روی سکو بازی هم تیمی های جدید و سابقش را ببیند.
_ قطعا در بازی برابر پرسپولیس خیلی انگیزه داشتی خودت را نشان دهی؟!
هر بازیکنی در برابر تیم سابقش انگیزه های متفاوتی دارد. منم هم خیلی دوست داشتم که در برابر پرسپولیس خودم را ثابت کنم اما مصدومیت لعنتی ایم اجازه را به من نداد و انگیزه هایم برای این بازی سوخت.
_ حتی برای رسیدن به این بازی تمرینات ویژه ای هم داشتی اما در نهایت موثر نبود؟
زیر نظر دکتر نوروزی کار می کردم و سعی داشتم هرجور شده خودم را به بازی این هفته برسانم. اما قسمت نبود و از هفته آینده می توانم برای مس بازی کنم.
_ این حسرت تو نشان می دهد که با دلخوری از پرسپولیس جدا شدی؟
نمی خواهم از گذشته حرف بزنم... به هر حال فوتبال ما حرفه ای شده است و این مسائل طبیعی است. از این جدایی دلخور نیستم و دیگر نیازی نمی بینم که به آن فکر کنم.
_ یعنی نمی خواهی مقصر اصلی این جدایی را معرفی کنی؟
مقصری وجود نداشت. اگر بخواهم راجع به آن مسائل صحبت کنم فقط برای خودم حاشیه درست می کنم. در حال حاضر ترجیح می دهم فقط به بازی در مس فکر کنم و موفقیت در این تیم.
_ با این شرایط اگر در بازی این هفته بودی و گلی هم به ثمر می رساندی کلی شادمانی می کردی؟!
تمام بازیکنانی که می گویند بعد از گل شادمانی نمی کنند حرفشان باد هواست! در همین فصل دیدیم که بعضی ها وقتی گل زدند قرار بود شادی نکنند اما تا حد خودکشی خوشحالی کردند! من نمی گویم شادی نمی کردم اما همان شادی معمولی خودم را انجام می دادم مثل همان روزهایی که برای پرسپولیس گل می زدم.
_ بعد از مصدومیت تو و خروجت از ترکیب تیم عالی نتجیه گرفته است. گمان نمی کنی این مسئله بازگشت تو را سخت کند؟
من فقط می توانم تمرین کنم و نظر مساعد مربی را جلب کنم. خوشبختانه در تمرینات هم مرفاوی از من راضی بوده است و فقط دنبال فرصت می گردم تا خودم را به ترکیب ثابت بازگردانم.
_ گفته می شد از زندگی در کرمان هم راضی نیستی؟درست است؟!
اصلا چنین چیزی نبوده است و من از شرایطم در مس و کرمان کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی ندارم. مطمئن باشید با بازگشتم به بازی ها این شرایط خوب را علنی می کنم.
[/align]