آینده لیندا مکمن + ریون از TNA جدا میشود و ...
سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
ریون از TNA جدا میشود؟
گفته میشود ریون استار کمپانی TNA قرار هست از این کمپانی جدا شود مسولان TNAمسابقه ای رو برای ریون در هفته آینده در نظر گرفتن که در اون ریون به مصاف جف هاردی میره و اگر او بازنده مسابقه بشه باید TNA رو ترک کنه به نظر میرسه کمپانی چندان مایل به ادامه همکاری با ریون نیست و احتمالا هفته بعد آخرین حضور ریون در TNA خواهد بود
آینده لیندا مکمن
لیندا مکمن به تازگی در مصاحبه ای رو با سایت CTNews.com برگزار کرده و در اون دوباره اشاره کرده که نمیخواد به WWE مدیر عاملی و ... برگرده لیندا هچنین مرموزانه گفت من به دنبال استفاده از فرصت های دیگه هستم لیندا ادامه داد من میخوام امسال حرکت های رو به جلو داشته باشم من و شوهرم راه های جداگانه ای رو برای طی کردن انتخاب کرده ایم
وضعیت برایان کندریک
برایان کندریک استار سابق WWE و کنونی TNA که گفته میشد در ترنینگ پوینت مصدوم شده در مصاحبه ای شرکت کرد و گفت که مصدومیتش جدی نیت و به زودی باز خواهد گشت
RE: آینده لیندا مکمن + ریون از TNA جدا میشود و ...
ريون واقعا ستار با تجربه و بزرگي هست نميدونم چرا تي ان اي داره اون رو اخراج ميكنه؟
اون تو عرصه ي اكستريم تجربه بسيار زيادي داره.
RE: آینده لیندا مکمن + ریون از TNA جدا میشود و ...
قبلا هم كه جف تو TNA بود يه مسابقه كيج دادن خيلي باحال بود!جف از بالا قفس پريد رو 4 .5 تا تيبل!