فرزندان " مایکل جکسون " میخواهند مثل پدر خود بدرخشند !
سلام .....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]مایکل و پاریس ! [/align][/size]
[align=center]
فرزندان " مایکل جکسون " سلطان پاپ جهان که از دنیا رفته در سخنانی جدید گفتن که میخواهند مثل پدرشان معروف و محبوب بشوند !
پاریس 12 ساله و مایکل 13 ساله در سخنانی که با مجله " Oprah Winfrey " انجام دادند گفتند که میخواهند به صنعت سینما روی بیاورند و مثل پدرشان در جهان به یک اسم و رسم برسند .
پاریس 12 ساله در این مورد گفت : " من میخوام وقتی بزرگ تر شدم بازیگر بشم . پدرم خیلی به من کمک کرد و من باهاش زیاد تمرین میکردم . من نمیزارم تمرینات اون هدر بره . "
اما مایکل پسر " مایکل جکسون " گفت که نمیخواهد بازیگر شود و بیشتر دوست دارد در صندلی کارگردانی یا تهیه کنندگی بشینه تا اینکه به جلوی دوربین برود و بازی کند !
این مجله همچنین از این 2 پرسید که قضیه اون ماسک هایی که پدررتون وقتی از خانه بیرون میرفتید بر روی صورت شما میزاشت چی بود ؟ پاریس هم در جواب گفت : " پدرمون واسه این اون ماسک ها را به صورت ما میزاشت تا وقتی که به خودش بیرون نمیرفتیم کسی ما رو نشناسه و مزاحم ما نشه ! " [/align]
با اجازه ....
RE: فرزندان " مایکل جکسون " میخواهند مثل پدر خود بدرخشند !
من بودم می گفتم می شینم از ثروت بابام می خورم!!!
البته اینا اگه بتونن یکم جذبه نشون بدند مطمئمنا جزء معروف ترین ها میشن . همین که فرزند سطلان پاپ جهان یعنی مایکل جکسون هستند یه کمک خیلی بزرگی بهشون است . فقط باید استارت رو خوب بزنن تا بتونن موفق باشن .
یه سوال : مگه مایکل تیره پوست نبود ؟ چطور بچه هاش اینجورین
بچه هاش تیریپ سبزه میزنن داش باربد. یعنی نه سیاه هستن نه سفید .
سبزه :4: