سخنان عجیب " جکی چان " در مورد شغل رویایی خود !
سلام ....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]جکی چان ! [/align][/size]
[align=center]" جکی چان " ستاره آسیایی هالیوود در سخنانی جدید گفت که دوست داشته که نگهبان یک بار بشه ! او در این مورد گفت که از بچگی عاشق این بوده که نگهبان یک بار بشه و کسانی را که مزاحم میشند بزنه !
او در ادامه گفت که یک بار به این شغل روی آورده ولی وقتی طی یک دعوا دندون یک شخص شکسته از این کار دست کشیده و به صنعت سینما روی آورده است !
او در این مورد میگوید : " من به صلح اعتقاد دارم . من هنر های رزمی رو خیلی وقت پیش یاد گرفتم ولی نمیدونستم چطور از این قدرت استفاده کنم . وقتی من با اون شخص دعوا کردم و دندوناشو شکوندم فهمیدم که وقتی به کسی آسیب برسونی در اصلبه خودت آسیب رسوندی ! "
اما قسمت جالب این دعوای جکی چان اونجاست که دندون شخصی که با جکی چان دعوا کردو بود تا مدت ها در دست جکی چان مونده بود و اونو عذاب میداده !
او در این مورد میگویید : من تا دو روز بعد از دعوا نمیدونستم که دندن اون شخص توی دست های من است . وقتی فهمیدم خشکم زد ! واسه همین خیلی نگران شدم که مبادا زده باشم طرف رو کشته باشم یا به خاطر ضربات من فلج شده باشه . هر روز صبح که از خواب بلند میشدم میرفتم تو روزنامه ها تا مبادا من اون شخص رو کشته باشم ! " [/align]
با اجازه .....