ایرون شیخ هوگان مایع ننگ ماست
سلام
پس از اجرای راو Old School استار های تی ان ای و wwe در مورد این شو نظرات خودشون رو گفتن که میتونید در پایین ملاحظه کنید
جاستین روبرتز هم اینگونه نوشت :: ما در ر.یا ها زندگی میکنیم اما امروز حقیقت داشت تقدیر از لجند های wwe واقعا فوق العاده بود این یکی از بهترین تور های WWE در اروپا بود
میک فولی اینگونه نوشت :: ما چگونه جی آر رو در راو دیدیم ؟ این یک کار بزرگ بود که توسط لاور و مایکل کول انجام شد به نظرم جی آر با راهنمایی های خودش باعث شیرین تر شدن شو شد به نظرم پرومویی که از هات رود پخش کردند فوق العاده بود و در پایان هم دیدن خیلی از لجند های راو بسیار جالب بود
جوی استایل :: جی آر ، کینگ و کول باید گزارشگر های راو باشند اونها دیشب خیلی خوب از پس همدیگه براومدن جی آر و درگیری لفظیش با مایکل کول در حالی که کینگ سعی میکرد جلوی خنده خودش رو بگیره و توهین های می یانگ به لیکول که این کلمات از یک پیر زن 87 ساله بعید بود
ایرون شیخ:: شیخ هم کمی در مورد راو صحبت کرد اما در قسمتی شیخ گفت که هالک یک لکه ی ننگین لجند ها هست و به نظرم هوگان مادر سالمی نداشته **هوگان و همچنین *** سانتینو
ناتالیا هم اینگونه نوشت:: می یانگ فوق العاده بود امشب !!! من نمیتونم باور کنم و نمیدونم چه طوری از یانگ تشکر کنم بابت حرف های دیشبش در مورد لیکول من واقعا خندم گرفت
RE: ایرون شیخ هوگان مایع ننگ ماست
نقل قول:
ایرون شیخ:: شیخ هم کمی در مورد راو صحبت کرد اما در قسمتی شیخ گفت که هالک یک لکه ی ننگین لجند ها هست و به نظرم هوگان مادر سالمی نداشته ***ک هوگان و همچنین **ک سانتینو
تكتيــــــــــــــــــــر
IRON SHIK NUMBER ONE
HOGAN AKHHHHHHHHHHHH TOOOOOOF
اين يارو خيلي كم داره ... قبلا هم يه ويديو ازش ديدم به عالم و آدم فحش مي كشيد !
واقعا حق با ایرون شیخ هست هوگن واقعا یه پیر **** هست:4:
این ایرون شیخ هم عجب ادمیه ها:55:
به سانتینو بدبخت چی کار داره آخه ؟ :4:
[size=small]بابا این آیرون شیخ رو من تو رسلمنیا 1 دیدم داشت با تماشاگرا کل کل میکرد سر ایران و آمریکا
میگفت آمریکا تف تف:11::24::34:[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Awesome One
به سانتینو بدبخت چی کار داره آخه ؟ :4:
توی همین Raw Old School یه تیکه تا اومد حرف بزنه سانتینو اومد نذاشت حرف بزنه. :11: