نتایج تیـپینگ اسمکدان :: 16 نوامبر 2010
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]رویداد : تیـپینگ فرایدی نایت اسمکدان
تاریخ : 16 نوامبر 2010[/align]
[align=center]آغاز شو
آلبرتو دل ریو با پرومویی کار را شروع کرد.همچنین مثل شب گذشته در راء لجند ها را مسخره کرد.سپس به بردش مقابل Slaughter در راء اشاره کرد.سپس ام وی پی آمد و از لحند ها حمایت کرد.دل ریو به ام وی پی گفت که دلیل اینکه انقدر از لجند ها حمایت میکنی این است که هیچ وقت یکی از آنها نمی شوی.گفت دل ریو یکی از آنهاست . . . سپس ام وی پی گفت یک مسابقه با من میکنی که دل ریو جواب منفی داد، بخاطر اینکه گفت نمی تواند او را تحمل کند.
دل ریو گفت که ام وی پی می تواند با یکی از هم تیمی های من بجنگد.وی مکینتایر را پیشنهاد داد.سپس در یک بازی ام وی پی توانست با زدن Drive-By مکینتایر را شکست دهد.
در بک استیج اج پائول بریر را مسخره میگرد.بریر روی ویلچیر نشسته بود.به کامرشال رفتیم و دوباره به بک استیج برمیگردیم.کین در دفتر تدی لانگ حضور داشت و به شدت عصبانی بود و سر او داد میزد و میگفت: او کجاست؟
در بازی دوم جک سواگر در یک بازی کوتاه با زدن انکل لاک موفق شد کریس مسترز را شکست دهد.دوباره اج را با پائول بریر می بینیم.
کوال در رینگ بود.سپس زیگلر آمد و پرومویی را اجرا کرد و گفت طرفداران اینترنتی فکر میکنند که من " خاص " هستم.من میخواهم به همه ی آنها نشان دهم که اینطور نیستم.سپس کوال در مسابقه ای که اعلام شد توانست زیگلر را شکست دهد.
سپس کوال بخاطر زیگلر می آورد که او قهرمان فصل دوم NXT است و هر وقت که خواست می تواند یک تایتل شات مقابل یک قهرمان داشته باشد.سپس زیگلر را برای رویارویی در پی پی وی سوروایور سریز انتخاب میکند.
در بازی بعدی کودی رودز موفق شد با زدن کراس رودز کوفی کینگستن را شکست دهد.مسابقه ی خوبی بود.سپس دوباره در بک استیج کین را می بینیم که دنبال اج و پائول بریر می گردد.
در بازی بعدی تیم لیکول موفق شد تیک کلی کلی و ناتالیا را شکست دهد.لیلا توانست ناتالیا را پین کند.در بک استیج اج پائول بریر را طعمه قرار داد تا به کین حمله کند.سپس با حضور کین ، اج به او حمله کرد و در انتها بریر را بیرون برد.
در بازی بعدی بیگ شو موفق شد تایلر رکس را با یک چوک اسلم شکست دهد.مسابقه ی زیبایی بود.
در بازی بعدی تیم مستریو موفق شد تیم دل ریو را با قانون دی کیو شکست دهد.این نتیجه پس از آن بدست آمد که افراد تیم دل ریو به مستریو حمله کرده بودند.سپس افراد تیم مستریو هم از او محافظت کردند.در ادامه تدی لانگ آمد و گفت یک بَتل رویال 10 نفره با حضور اعضای دو تیم اجرا خواهد شد و هر استاری که در رینگ باقی بماند تیمش برنده است.
میـن اونـت - الیمینیشن بَتل رویال
کریس مسترز، کودی رودز را حذف کرد.
تایلر رکس، کریس مسترز را حذف کرد.
کوفی، رکس را حذف کرد.
مکینتایر، کوفی را حذف کرد.
دل ریو، ام وی پی را حذف کرد.
بیگ شو، مکینتایر را حذف کرد.
ری مستریو، دل ریو را حذف کرد.
بیگ شو و مستریو دو نفری جک سواگر را حذف کردند و تیم مستریو پیروز مسابقه شد.
شو در حالی که بیگ شو و مستریو خوشحالی میکردند تمام شد .[/align]
فـعلا . . .
RE: نتایج تیـپینگ اسمکدان :: 16 نوامبر 2010
جالب نبود اسمک دان این هفته:23: