جدیدترین خبر از راک و اسکات حال و شاون .....(اختصاصی)
در راو این هفته که برگزار شد اسکات حال و ایکس پک در درون ورزشگاه حضور داشتند و رسانه ها اونها رو بیرون ورزشگاه هم دیده اند.این خود باعث شایعاتی مبنی بر بازگشت اونها شده.هفته های گذشته هم اعلام شد که حال به WWE میاد اما یک روز پس از اعلام خبر او به WWC رفت و اونجا بازی کرد.ایکس پک هم همکنون عضو کشتی کچ مکزیک هست
در راو هفته گذشته که در کالیفرنیا برگزار شد قراربود راک بعد از ماهها در این راو حضور پیدا کنه که بدلیل اینکه در همون روز براش پیشنهاد فیلم جدید داده میشه او مجبور میشه برای امضای قرارداد بره و نتونه در راو حاضر بشه واین امر(حضور در راو) به آینده موکول شد
و دست آخر اینکه بدنبال شایعاتی مبنی براینکه شاون مایکل دیگه به کشتی کچ برنمیگرده همسر او در مصاحبه با روزنامه ای اعلام کرد:شاون مشکل آسیب دیدگیش بسیار جدی است و دیگر نمیتواند بازی کند اگر او به میل خود برگردد دکترهایش اعلام کردند که ممکنه براثر وارد شدن ضربه سنگین دیگری او سکته مغزی کند.به هرحال اونطور که پیداست شاون برنمیگرده مگر اینکه از جونش به خاطر علاقش و طرفداراش بگزره
RE: جدیدترین خبر از راک و اسکات حال و شاون .....(اختصاصی)
[size=x-large]************
اولین اخطار به شما کاربر.....در صورت تکرار ارسالهای بی مورد برای همیشه از انجمن اخراج میشی[/size]
اولا فارسی تایپ کن دوما بچه باز تو پیدات شد برو لالا کن
آقا خبر هاي جالبي بود!!
هالا لاي لاي هالا لاي لاي
شاون مايکل با WWE ديگه باي باي
اسکات حال هم اگه بياد خوب ميشه ها!! خيلي فيلمه ! من هرروز اون استونري رو که تو WM18 از استون کلد خورد رو ميبينم و کلي ميخندم!!!!!!!
ممنون داوود جان خبر های عالی دادی خدا کنه شان خوب شه
خوب که نمیشه مگر با پای خودش برگرده و این یعنی خودکشی
دستت طلا داووت جون !! خبراي جالبي بود !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي شاون بر ميگرده !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره منم میگم برمیگرده.هرچند به ضررشه ولی عادت کرده درست مثل ادی که میدونست ضرر داره اما بازم ادامه داد تا مرد
خدایی اگر شاون نیاد خیلی بد میشه من خیلی خوشم میاد ازش
من به جای شان بودم بر نمیگشتم مگه از جونم سیر شدم:4: