تشکر رندی از جان سینا + خبر هایی از راو امشب + ...
سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
کامنت رندی ارتون در مورد کار سینا
رندی ارتون کسی که بالاخره موفق شد پس از حدس و گمان های زیاد وید رو با داوری سینا از میان برداره و همچنان قهرمان برند راو بمونه و با این کارش باعث اخراج سینا شد دیشب پس از سروایور سریز صفحه ت و ئیتر خودش رو آپ کرد و در اون اینگونه نوشت:: من از تو برای تمام حمایت هات ممنونم من جان رو تحسین میکنم که ونست راه درست رو انتخاب کنه اون در نقطه دشواری بود اما باز هم مثل بیشتر اوقات راه درست رو انتخاب کرد من دلم برای سینا تنگ خواهد شد
خبر هایی از راو امشب
راو امشب در شهر Amway Center واقع در اورلاندو فلوریدا برگزار خواهد شد و باید شاهد اولین عواقب سروایور سریز در راو امشب باشیم هنوز هیچ مسابقه ای برای شو امشب معرفی نشده اما شو هفته بعد که به صورت سه ساعته برگزار خواهد شد و کینگ آف د رینگ هم در اون باز خواهد گشت میتونه نوید این رو بده که ما شاهد مسابقات جالبی در این هفته باشیم همچنین باید دید ماجرای سینا و اخراجش به کجا خواهد رسید؟
حضور قهرمان سابق WCW در سروایور سریز
قهرمان سابق کمپانی افسانه ای WCW یعنی David Arquette در پی پی وی سروایور سریز حضور داشت و مسابقات رو از نزدیک مشاهده کرد
RE: تشکر رندی از جان سینا + خبر هایی از راو امشب + ...
- جـا داره که منـم همینجـا از جـان سینـای عزیـز تشکّـر و قـدر دانـی کنم .
ایشـون با تصمیم خوبشون , آبـروی تمـام چمـپ های سال های گذشتـه رو حفـظ کردند , از جـمله خودشـون .
ممنــون سینــا !
بنده هم از همینجا ، پشت همین تیریبون ... از عمه ی گرامی ، Joooan ( کاترینی :4: ) تشکر میکنم .
خواهش می کنم. قابلی نداشت...
اون سخت ترین کارو انجام داد. حالا هم معلوم نیست تا کی باید منتظر بازگشتش بمونیم :21:
حداقل خود ارتن 100 سال از این کارا بلد نیست که انجام بده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masood2433
حداقل خود ارتن 100 سال از این کارا بلد نیست که انجام بده...
ببخشيد شما چند سالته؟
شايد هم فراموش كردي كه اينا هم داستانه و كشتي گير ها اجراشون ميكنن
[align=justify]درسته... از روی شوء ها که نمیشه به شخصیت استارها پی برد. همه اینا از قبل برنامه ریزی شدن. یعنی هیچ کدومشون اختیار رفتارهای معمولیشون رو هم ندارن. با توجه به اینکه اورتن الان خیلی طرفدار پیدا کرده ممکنه یه روزی شاهد همچین اتفاقی واسه اون باشیم...[/align]