صحبتهای جدید جیم راس در مورد مین اونت SS ، شیمس،موریسن،زیگلر و . . .
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای جدید جیم راس | نظرات وی در مورد سوروایور سریز 2010
[align=justify]جیم راس آنوسر سابق کمپانی WWE دیروز وبلاگ خود را آپ کرد و نظراتی را در مورد پی پی وی سوروایور سریز داد.با هم برجسته ترین حرفهای وی را میخوانیم.[/align]
نظرش در مورد پایان مین اونت ( برد ارتن و اخراج سینا )
[align=justify]با پایان یافتن سوروایور سریز سوالات زیادی در ذهن مخاطبین شکل گرفت که آیا سینا اخراج شد، آزاد شد یا چیز دیگر . . ! مطمئنا باید منتظر راء بمانیم تا جواب سوالاتمان را بگیریم. ( نوشته های او قبل از برگزاری راء بود و پس از برگزاری راء سینا از کمپانی WWE خداحافظی کرد )[/align]
نظرش در مورد بازی کوال و دولف زیگلر
[align=justify]کوال را در این پی پی وی خوب دیدم.من استایل کوال را دوست دارم و همیشه یکی از علاقه مندان به کار زیگلر در رینگ بودم.دولف زیگلر مدتها قبل طی یک استوری، رقابت خوب و فوق العاده ای را با ری مستریو داشت و حالا فکر کنم کوال در حال زنده کردن آن خاطرات است و می تواند به جاده ای پا بگذارد که ری گذاشت.[/align]
نظرش در مورد بازی شیمس و موریسن
[align=justify]موریسن و شیمس دو تن از کج کاران برجسته و خوب حال حاضر WWE هستند.موریسن، شیمس را اذیت و من را شگفت زده کرد.من نظر و ایده ای نداشتم تا مسابقه به پایان برسد،چون دوست داشتم بیشتر لذت ببرم.من فکر کنم موریسن، شان مایکلی جوان است.از نظر فرم بدنی یا به روز بودن و . . . نزدیک به شان هست و من امیدوارم موریسن روزی تبدیل به شان مایکل افسانه ای شود و جزئیات بیشتری نزدیک به او داشته باشد.با این حال سفر طول و درازی پیش پای موریسن است تا به کسی مثل شان تبدیل شود.از نظر فیزیکی موریسن بهتر است.البته من شخصا با این ورژن از موریسن موافق نیستم.موریسن در سوروایور سریز بسیار فیزیکی بازی میکرد.
بدون شک شیمس موفق است.به وضوح روزهای بهتری در انتظار اوست.هر چند او طعم قهرمانی WWE را چشیده است،اما نیاز به پیشرفت دارد.بله این حقیقت دارد، او اولین ایرلندی است که قهرمان WWE شده است.[/align]
فـعلا . . .
RE: صحبتهای جدید جیم راس در مورد مین اونت SS ، شیمس،موریسن،زیگلر و . .
- واقعـا چقـدر حرفـاش سنجیده و زیبـاس . واقعـا" لذّت می برم وقـتی نوشته هاش رو می خـونم .
مشخصـه که چه سابقه ای تو این رشتـه داره .
ممنون ارسـلان .